Grudnjaci za mlade

Ovaj se članak posebno odnosi na one majkeMature kćeri, koji su već zreli s pitanjem: "Kako odabrati grudnjak za tinejdžere?". Ne postoji ništa što je poslovica toliko popularna: "Djeca rastu polako, ali brzo rastu". Čini se da je davno vam je djevojčica bila mala lutka sa bucmast obraze, ali sada se klanja i medvjedića zaboravljeni u kutu - vrijeme je za promjene! Tko još usaditi sposobnost odabira prave donje rublje, kako ne mamu?

Zadatak uistinu brižne majke nijePropustite trenutak kada se kćer počinje pretvoriti u tinejdžera. Vjerojatno ćete se iznenaditi, ali ako pitate tražilicu za izraz "bras za tinejdžere", jedan od prvih rezultata bit će veza na forum s pitanjem: "Kako reći mojoj majci da kupi grudnjak". Stoga, bez obzira koliko ste zauzeti, uvijek pokušavajte održavati pouzdani odnos s rastućom kćerkom - to je sjajno ako dođe k vama s prvim blistavim zahtjevom: "Mama, i vrijeme je da kupim grudnjak".

Dakle, u kojoj dobi djevojka može biti većTrebate grudnjak za tinejdžersku djevojčicu? Obično je 12-13 godina, ali, naravno, sve ovdje je vrlo individualno. Za djevojke s ranim pubertetom, grudnjak može postati obični komad rublja prije. A tu su i tinejdžeri koji dugo nisu imali puno potreba za grudima, ali, u pravilu, čak iu ovom slučaju dijete traži kupiti grudnjak barem zato što ga svi već nose. Čak i ako mislite da je u njenom slučaju, taj detalj je prilično pretjerano, ne smiju, te se suzdržati od komentiranja, „prištiće” - Tinejdžeri su vrlo ranjivi. Bolje je kupiti nešto što ne mogu biti potrebne dijete nego da ga povjerenja, emocionalni odnos pokvariti. Neka kći sama pokuša i odluči treba li tinejdžerski grudnjak ili ne.

Tinejdžerove torbe

Dakle, gdje početi pri odabiru grudnjaka za tinejdžersku djevojčicu? Najmanja komercijalno dostupna veličinaGrudnjak - nula, prsni koš bi trebao biti najmanje 65-68 cm. Ako u djetetu ima još prsa, možete obratiti pozornost na elastične vrhove. Sada su široko dostupni za prodaju, ali idealna je mogućnost - bešavne donje rublje od mekog pamučnog pletiva.

Pokušajte ne kupiti za tinejdžereGrudnjaka odraslih modela - vole platno, prilagođeno dječjoj fiziologiji. Grudnjaci s kostima i blisko razmaknutim šalicama nisu za njih! Doći će još jedno vrijeme seksualnih setova, a sada je to prepuna mikrotrauma mliječnih žlijezda, što je vrlo opasno u vrijeme njihova formiranja. Najvažnija stvar - pobrinite se da grudnjak za tinejdžer uvijek odgovara stvarnoj veličini, promijenjen kako raste grudi. To je neophodno da se oblikuje ispravan oblik mliječnih žlijezda. I dajte prednost donjem rublju s trakama - grudnjake bez podrške mogu stegnuti limfne čvorove.

Moda - to je super, ali osnovni zahtjevi koji moraju biti vođeni u odabiru grudnjak je mladost:

  • materijal od prirodnih tkanina, po mogućnosti, bešavne;
  • Grudnjak za teen djevojke

  • pravilno veličine: grudnjak ne ulijeva u tijelo, prsa ne drže preko šalica;
  • udobnost i udobnost u nošenju: grudnjak bi trebao podupirati prsa, ali ne smije ometati kretanje i disanje.

Dakle, naš savjet je dodijeliti vrijeme za pješačenje skćer shopping ležerno remeasure različite verzije grudnjaka za mlade i odaberite s njom je onaj koji ne samo da ispunjava sve zahtjeve pravilan izbor odjeće, ali i uživati ​​u svom djetetu. Kompletna kampanja može biti šalicu čaja u kafiću s kolačima i iskrenom razgovoru dvojica zaista bliski prijatelji.