Japanska subkultura "Lolita" odavno jejedan od najpopularnijih i najpopularnijih među mladima u zemlji izlazećeg sunca, i nije nimalo iznenađujuće da se svake godine pojavljuju sljedbenici i na drugim mjestima na karti svijeta.

Ne, samo nemoj misliti na to imeneobičan stil ima izravan odnos s glavnom heroinom Nabokova i njezinim načinom života. Sve što povezuje japanski lolith s Lolitom iz romana istog imena su slatka haljina iz "Dječjeg svijeta"!

naslov

Ali da su japanske djevojke prepoznale u tebi„Lolita”, morat ćete odabrati haljinu ili suknju s bluze pun elemenata iz viktorijanskog doba, doba rokokoa i gotike, razrijediti svoje odjeće šešire i cipele s potpeticama ili platformi. I nemojte zaboraviti da svejedno "Lolita" treba biti slatko i vrlo romantično, što znači da bi vašu nježno ružičastu breskvu-karamelu trebala završiti beskrajne lukove, ryushechki, flounce i ... hijab!

Lolita u hidžabu

Ne, to nije pogreška! Već danas, subkultura "Lolita" osvojila je srca i muslimanske djevojke koje su uspjele učiniti taj trend doista svoje!

subkultura je osvojila islamske djevojke

Nur i Alyssa postali su pioniri, a nebojati modernizirati japanski trend s obveznim elementima muslimanske odjeće, bez promjene glavne stvari - njihova vjerska načela i želja da izgledaju slatko i sjajno!

pioniri

glavna stvar nije promijeniti načela

Možete li vjerovati da je druga, nakon hrabrih japanskih djevojaka, odjeće "slatkiša" pokušale neobuzdane Europljane i konzervativne djevojke Bliskog istoka?

Muslimanski loliths

Lolita iz Japana i Lolita u hijabu

Japanski lolita i lolita u hijabu

25-godišnji Musliman Lolita - Alyssa Salazar

alissa salazar

Ljubitelji ove subkulture jamče da su sve "Lolita" vrlo prijateljski i prijateljski. Vole provesti vrijeme zajedno i razgovarati o njihovim odijelima.

susret lolit

Loliths imaju nešto za raspravu!

Loliths imaju nešto za raspravu!

I za raspravu, zapravo, trebate vrlopuno. Pa, na primjer, torbu u obliku srca, muffins ili medvjeda, u kojem je ton je bolje odabrati novu haljinu - blijedo plave ili praškasti, ali ipak, cijela slika lutke za dovršetak najvažniji element - hidžab!

lutka s hijabom

hijab je važan element

Musliman "Lolita" ne skriva toKonzervativno društvo, ovaj stil moda više osuđuje, a ne odobrava. Zato se djevojke pokušavaju uvijek podržavati jedna drugu, udružujući se u grupama na društvenoj mreži, na koje se pridružuju više od 10.000 sljedbenika!

Lolita iz cijelog svijeta su ujedinjene