pidžama jednorog

Od samog djetinjstva, svatko od nas je htio baremtrenutak, trenutak, pronaći sebe u bajci, u svijet mašte, gdje se svi naši snovi dolaze u život, nestvarno postaje stvarnost. Neka skeptici kažu da je to nemoguće, to je glupo gubiti vrijeme na nešto što nikad neće postati stvarnost. Oni koji još vjeruju da se čak i najobičniji dan može pretvoriti u magiju, znaju: to zahtijeva tako malo. Bajka se sastoji od malih stvari, a jedna od njegovih sastavnica može postati obična odjeća. Pogotovo ako je slatka pidžama sa slikom jednoroga, iste tvari koje se mogu obavljati i najtajniji želje.

Ženska pidžama - jumpsuit "Unicorn" ili kigurumi

Isprva nevjerojatno lijepa odjeća za spavanjeslika vaših omiljenih likova crtića stvorena je za djecu. Ne tako davno, svijet je vidio kigurumi, odijelo pune veličine koja može poslužiti kao pidžama i kućne odjeće. Najzanimljivija stvar je da u Japanu u takvoj odjeći mnogi ne ustručavaju se pojaviti na ulici. Štoviše, organizirane su partije, čiji je odjevni kod smiješan pidžama.

Najvažnija stvar u ovom ukupnom je to u tomene samo toplo, udobno, ali također se osjećate atraktivnim. Dakle, ako u najneočekivanijem trenutku netko dođe u posjet, ne treba se trčati oko stana u potrazi za prikladnim sastankom za prijatelje odjeće. Na tebi ćeš biti najslađi pizda odijevanja u obliku jednoroga, čija ljepota ne može izazvati osmijeh, čak i od samog čovjeka koji je mrtav.

Male nijanse

Za danas, ono što samo nećete susrestipidžama - jednorogove: s ispupčenim trbuščićem, velikim ušima i ogromnim mekom trubom na kapuljaču. Sve to, naravno, dodaje posebnu draž za odjeću, ali, vidite, spavanje u njemu neće biti vrlo povoljno. Dajući prednost odijelu, važno je zapamtiti da je malo vjerojatno da će čvrsto spavati, pa pidžama „jednorog” s bilo trodimenzionalne pojedinosti o tome kako najbolje nositi kući odjeću.

Ako vam se doista sviđa uobičajena pidžama, koja se sastoji od hlača i veste, koji su ukrašeni malim slikama vilinski konj, onda to ne spriječava da zaspite.

Važno je zapamtiti točan izbor materijala odkoji je stvorio odjeću za spavanje. Prije svega, to bi trebalo biti prirodno tkivo zbog koje koža neće svrbjeti, a tijelo će moći disati. Ako je sastav sintetski, onda njegov sadržaj ne smije prelaziti 15%.

pidžama unicorn1

pidžama jednorog2

pajama unicorn3

pidžama unicorn4

pidžama jednorog 5

pajama jednorog 6

pidžama jednorog 7

pidžama jednorog 8

pajama unicorn9