Ženske ikone stila

Ikona stila - kako razumjeti taj koncept? Prepoznatljiva slika koju želite oponašati čak i nakon desetljeća - to je prije svega ono što to znači. I ikone stilova su one na kojima su dizajneri jednaki, stvarajući svoje nove zbirke.

Tko ne zna ime Gabrielle Chanel? Njezine dizajnerske kreacije, miris njezina parfema i sada predstavljaju vrhunac sofisticiranosti i ženstvenosti. Dala je svijetu sliku elegantne, seksi, sigurne dame. Dizajneri, čak i sa svjetskim imenima, još uvijek stvaraju kolekcije u stilu koji je dobio ime po njemu. Stoga, veliki Coco Chanel može se nazvati ikonom stila.

I graciozna Audrey Hepburn? U vrijeme raskošnih plavuša - Marilyn Monroe, Grace Kelly, Kim Novak - osvojila je srca milijuna sa svojim profinjenjem i profinjenjem. Zahvaljujući njoj u modnom svijetu bilo je bluze bez rukava, mačaka, suknji, zvonki, baletnih stanova. U Audrey Hepburnu još jedna slavna osoba - Jacqueline Kennedy - prihvatila je modu da nosi ogromne sunčane naočale i kape-pilule. Svakom odgovornošću možemo reći da je Audrey Hepburn također ikona stila.

Moderne ikone stilova

Među modernim slavnim osobama, mnogi su nazivi vrijedni imitiraju.

Keith je s pravom priznaje ikonu stila 90-ih godinaMoss. Ova kratka, vitka mlada dama postala je personifikacija slobodnog uličnog stila. Tenisice, gumene čizme, unisex odjeća, kratke traperice s odjevenim rubovima, uske traperice - sve je to bilo na Kate tijekom njenog najpoznatijeg fotografskog snimanja. Sada je sve istrošeno!

Može se kvalificirati za naslov ikone stilova iVictoria Beckham. Uvijek izgleda savršeno. Victoria ne progoni modu, vjerujući da je sve što se podudara s ukusom i smislom za stilom moderno, čak i ako su to predstave pred deset godina. Njezin stil je jednostavnost, elegancija, suzdržanost. Nevjerojatno kratke haljine i suknje - i one na Beckhamu strogo i intelektualno gledaju.

Pa, i kako ne uzeti u obzir stil ikona Kate Middleton,ako ona nije samo žena princa, već sin princeze Diane! Uostalom, Lady Dee je još uvijek kraljica stila, a ona je s njom nenamjerno uspoređivala lice mladog vojvode Cambridgea. Zato Lady Middleton mora pažljivo odabrati ormar i pribor. I tajna njezine elegancije je da se pridržava vrlo feminističkog stila, sa svojim profinjenjem i aristokracijom.

Ikone mode i stila - ovo je samo primjer koji se može oponašati. Ali nemojte zaboraviti na svoju osobnost.

ženske ikone stila 1

žene stil ikone 2

žene stil ikone 3

žene stil ikone 4

žene stil ikone 5

žene stil ikone 6

ženske ikone stila 7

žene stil ikone 8

žene stil ikone 9