Narodni stil u odjeći

Svaka nacija ima svoje patriote kojivole i cijene svoju tradiciju. U odjeći također preferiraju nacionalni stil, ili kako se zove, folklor. Folk stil odijevanja - to su posebne odjeća, ukrasi i dekoracije koje su jedinstvene za te etničke skupine. Na primjer, tu su ruski, indijski, Bavarska, skandinavski stil. Neki stručnjaci rustikalnom stilu također se naziva folklora. Popularnost ovog stila je dužan supkulture mladih hipija. Budući da su težili samostalnosti i slobode, a odjeća hipija izabrao prilično slobodni stil. Narodna odjeća, obično šivana od prirodnih vlakana, kao što su svila, lan, pamuk, vuna, brokat, jacquard.

Za razlikovanje odjeće u folklornom stilu moguće jeSvijetle boje, otisci i ukrasi. To je obično vrlo zgodan i prikladan za nošenje, a ne samo kod kuće, ali i na ulici. Na primjer, haljina u narodnom stilu razumno jednostavan i besplatan silueta, ponekad trapeznih. Ručno je sastavni dio folklornog stila, tako da u odjeći možete naći čipku, vezove s nitima ili perlicama, ornamentima, otiscima, aplikacijama ili raznim tkaninama.

Odjeća u folklornom stilu može biti samaRaznolikost: duge haljine i široke suknje (predugo, jer mini - izum modernog dizajna), bluze i labav jakne, veste i tunike, Saris, hlače, prsluci.

Velika prednost folklornog stila je,da je prikladna za djevojku s bilo kojom figurom, bilo da je to maca ili mršav model. Slobodne siluete skrivaju sve nedostatke. Ako volite slobodu, putovanje ili duge šetnje, tada ćete u ovom stilu biti što udobniji.

Folklorni stil ne kombinira se s pretencioznimi elegantne frizure. Budući da je odjeća dovoljno jednostavna i najudobnija, tada bi frizura trebala odgovarati stilu. Ovisno o narodu, frizure mogu biti vrlo različite, na primjer, ako je riječ o ruskom narodnom stilu, onda je to kosa ili labava kosa, a ako je riječ o japanskom, čvrsto je sakupljena ili glatko položena kosa.

narodni stil u odjeći 1

narodni stil u odjeći 2

narodni stil u odjeći 3

narodni stil u odjeći 4

folklorni stil u odjeći 5

narodni stil u odjeći 6

narodni stil u odjeći 7

narodni stil u odjeći 8

narodni stil u odjeći 9