kaput u stilu hatri

Poznata glumica 50-ih i jedna od najljepšihŽene dvadesetog stoljeća, Audrey Hepburn, već u središtu svoje zvjezdane karijere, prepoznata je kao trendsetter. I ne iznenađuje. Uostalom, elegancija, profinjenost i visok osjećaj Audreyjevog stila mogu biti zavidni. Svaki put, ide u kameru ili samo za obiteljsku šetnju, Hepburn je iznenadio svoje obožavatelje konzistentnošću odjeće, ali istodobno i originalnosti i individualnosti pristupa stvaranju slika. Jedna od najpopularnijih predmeta ormara Audrey Hepburn su njezini kaputi, koji su za mnoge dizajnere i dalje razmatrani kao model uspješnog modela. Treba napomenuti da su stilovi glumice s kaputom, od kojih su tri vrste, dugo legalizirani kao svoj vlastiti stil. Zato, do danas, mnoge ženske mode često traže kapute u stilu Audrey Hepburn.

Model kaputa Audrey Hepburn

Najpoznatiji model je moderanNarančasti kaput Audrey Hepburn. Ima prilično udobnu ravnu, laganu pričvrsnicu i duljinu koljena koja vam omogućuje kombiniranje s bilo kojom casual odjećom.

Osjećala se najelegantnija Audrey HepburnCoat, koji je uglavnom bio namijenjen za izlete i ture. Doista, ovaj model ima lijepu fit siluetu, a rub je napravljen u obliku zvona koji savršeno naglašava ženstvenost.

Najnoviji model Audreyjevog kaputaHepburn je dovoljno jednostavan. Mnogi stilisti smatraju ovaj stil nenametljiv i udoban. Jednostavan pričvrščivač za velike gumbe i lagano postavljene rubove savršen je za svakodnevno nošenje i slobodno vrijeme.

Između ostalog želim privući pozornost,svi kaputi Odri Hepbern imaju midi dužine i kraći rukav. Poznati ikona stila 50-ih nosili kapute u kombinaciji s dugim rukavicama i često nadopunjuju sliku dobavljanje kape.

Do danas, kaput u stilu Audrey Hepburn,naravno, malo promijenjen. Stilisti također predstavljaju kraće stilove i zanimljiva rješenja u kopčama. Ipak, temeljni zahtjevi za modele sloja strogo se održavaju. Uvijek je to dvostruka police, veliki gumbi i ravni ovratnik ili stoechka.

kaput u stilu hipija 1

kaput u stilu hipija 2

kaput u stilu hipija 3

kaput u stilu hipija 4

kaput u stilu hipija 5

kaput u stilu hipija 6

kaput u stilu hipija 7

kaput u stilu hipija 8

kaput u stilu hipija 9