Tiffany stilu

Sigurno, mnogi se sjećaju poznatog filma "DoručakNa Tiffanyu ", u kojoj je snimljena legendarna Audrey Hepburn - ikona stila i idola milijuna. Zahvaljujući ovom filmu u svijetu mode, pojavio se novi smjer - stil Tiffany.

Tiffanyjev stil u odjeći

Odjeća u Tiffany stilu je kombinacija luksuza imilost. Ona je uvijek bila rezervirana, ali u isto vrijeme luksuzan, kao što je personifikacija savršenog okusa njegovog tvorca. Tiffany stil nekako križa sa stilom Odri Hepbern. I on je obožavaju mnoge glumice odjeća kopiran s iznenađujućom pravilnošću.

Dakle, haljina u Tiffany stilu je elegantnaModel koji će svaku djevojku učiniti još privlačnijom i profinjenijima. Haljine s širokim suknjom odmah ispod koljena vraćene su se u ovoj sezoni i, valja istaknuti, vrlo su popularne. Vječni klasik - haljina-slučaj je pogodan i za izlazak i rad u uredu. Usput, izvorna boja haljine je boja morskog vala, tirkizno.

Značajka moderne haljine u stilu Tiffany je jednostavna rezna i jasna crta. Grašak, cvjetni ispisi ili monophonic tkanine - sve to je izbor svake fashionista.

Tiffany-style party

Nedavno je postao moderanSvečana događanja u različitim stilovima. Jedan od najpopularnijih je Tiffany stil. Takva zabava nužno bi trebala biti ukrašena u tirkizno-plavim tonovima. Ništa neočekivano, samo elegantan i elegantan atribut. Plava stolnjaci, ukrasi za stolice, prozore i druge unutrašnje predmete, čak i kolači mogu se naručiti od plavog mastika.

Vjenčanje u stilu Tiffany zasigurno će postatiNezaboravni događaj. Pozovite goste da odaberu odjeću u odgovarajućoj shemi boja. U skladu s tim, haljine pozvanih dama trebaju biti u retro stilu. Automobil je također bolji izbor u retro stilu. Najprikladniji je retro-taxi, kao u filmu "Doručak s Tiffanyom".

Vjenčana haljina nevjesta u Tiffany stilu trebala biBudi profinjen i nježan. Nije potrebno odabrati haljinu u tirkiznoj boji. Ipak, nevjesta se mora istaknuti. Dovoljno je pratiti stil. Ali što se tiče pribora za vjenčanje u stilu Tiffanyja, onda bi se njihov izbor trebao pristupiti vrlo delikatno. Biserna ogrlica, diadem u kosi, dugačke rukavice su dodatke koji karakteriziraju ovaj stil.

Ako ste zainteresirani za retro stil, pokušajte organizirati odgovarajuću stranku ili barem kupiti retro odijelo. Sigurno će vam se svidjeti putovanje u prošlost.

Tiffany Style 1

Tiffany Style 2

Tiffany Style 3

Tiffany Style 4

Tiffany Style 5

Tiffany Style 6

Tiffany Style 7

Tiffany Style 8

Tiffany Style 9