hippie odjeća

hipi odjeće za djevojke pojavio se u 50-60thprošlog stoljeća zbog kretanja istog naziva u SAD-u. Ovaj trendovski područje ima takve osobine poput jednostavnosti i Nepretencioznost, uz prisustvo velikog broja etničkih i nacionalnih komponenti, obilje dodatne opreme. Glavni procvat supkulture dogodili u 1967, koji je pod nazivom „Summer of Love”.

Hipi stil odijevanja

Obožavatelji hipi stil odjeće u 2013 kaota djeca prirode, baš kao i sve prirodne i prirodno. Dakle, smjer glavnih značajki su prirodni kvalitetni materijali, velike količine svijetle boje, minimalni broj predmeta.

Ženska odjeća hipiji može se smatrati najvišepozitivni i ljeta među svim drugim proizvodima. Većina tih hipija ne ustručavajte se potpuno gola, ili goli do pasa. hippie stil navijači su najčešće pamučne majice i košulje sa svojim starim ormar, to nije ništa novo, ali malo je već nosio. Na takve stvari ne bi trebalo biti nikakve tragove ili oznake od stilski marke kao hipiji - bijesna anti-globalista koji djeluju protiv aktivnosti velikih korporacija. Tipičan ispisa za takve subkulture je ikona „Pacifik”, to izgleda kao piletina noge, samo okrenuti prema dolje.

Takav trend je ujedno i najvećiRazličite izvedbe kože i trapera prsluci, koja se može nositi i svijetle fluorescentne boje. Ne možete bez drugoga karakteristične detalje iz „mirnog” stil - to spaljene hlače ili traperice. Takva rasplamsao počevši od područja koljena i potpuno prekriva stopala. Kao i kod vrhu haljini vrlo potiče sluškinje - Hippie odjeću sa svojim vlastitim rukama. Na primjer, možete ručno povećati širinu klesa i šivati ​​mu mali klin tkiva. Isto tako vrlo dobra vrijednost za hlače vesti izvlačenja, šivanje, i više - da se boje boje.

Odaberite odjeću svijetle, kisele boje. Izbor tih boja na ovom području bila je povezana s poviješću ove subkulture, koja je povezana s klase halucinogenih droga (LSD i marihuane). Dakle, proizvodi su često ukrašene psihodeličnim bojama slika - to može biti koncentričnih krugova različitih oblika i duginih boja, originalni fraktala i slika sa kiselim nijanse. Upravo je ta boja i grafika su tipični hipi stilu atribut.

Stvaranje hippie slike:
  1. Fan kosa, pobrinite se da oni izgledaju prirodno. Najčešće, ovaj stil uključuje prisutnost prirodnih kovrče koje slobodno leže na ramenima.
  2. Ne činite bez zvono dna hlače, što možedopuniti zakrpe, ukrašene šarenim bojama. Ne nužno kupiti ove traperice u dućan s odjećom za hipija, jer oni to učiniti sami, ručno.
  3. Osim hlača, možete nositi i bezduge sundresses i lagane haljine neobične, savršeno pogodna ovo područje mode. Budite sigurni da obratite pozornost na stvari s različitim nacionalnim uzorcima, cvjetnim printevima, batik i drugim folklornim elementima odjeće.
  4. Što se tiče vrha hippie način,postoji svibanj biti labav tunike, košulje, majice i druge proizvode. Sljedeća opcija - je više-macrame prsluci, kožne jakne sa resama, male vrhovima, razne vintage stvari, lagane veste slobodnog reza. Kupnja stavke ukrašene perlama i boji pletenica. Ovaj hipi odjeća pronađena u druge ruke, na raznim starim buvljaku.

1 hippie odjeća

2 hippie odjeća

3 hippie odjeća

4 hippie odjeća

5 hippie odjeća

6 hippie odjeća

7 hippie odjeća

8 hippie odjeća

9 hippie odjeća