Haljina u stilu Odri Hepbern

Stil Audrey Hepburn je ženstvenost i elegancija. To je tajna prepoznatljivosti i popularnosti stila slavne glumice koja je godinama imitirala žene diljem svijeta.

Haljine glumice smatraju se standardom stila. Kostimi za filmove u kojima je snimljena zvijezda - djela Huberta Zivanshija. To je bio francuski modni dizajner koji je stvorio malu crnu haljinu Audrey Hepburn za snimanje u filmu "Doručak na Tiffany's". Značajne značajke haljina zvijezda koje čine njezinu sliku profinjenom i elegantnom su jednostavnost i jednostavnost rezanja.

Osnovni elementi stila

Haljine u stilu Audrey Hepburn - je, prije svega,Crne odjeće. Podcrtani prostor rezanja pruža mogućnost širenja slike i naglašavanje dostojanstva likova: haljina na trakama, ili vrh u obliku korzetu. Različita duljina rukava ili haljina bez rukava. Uska suknja koja naglašava ženstvenu figuru ili bujnu suknju od srednje dužine. Vrat u obliku kvadrata ili izrezbarka, koji je Hepburn toliko volio. Crna haljina Audrey Hepburn popularna je nekoliko desetljeća, a moda za njega nikada ne prolazi.

Yuber Zhevanshi je stvorio ne samo glumice haljineZa filmove, ali za svakodnevni život. U 50-60-tih godina prošlog stoljeća bili su u modi ljetnom blizu-dolikuje haljini s paperjast suknja, haljina, novčanike, zvono suknje, haljine, košulje. Pastelne boje, crne, bijele, blijedo ružičasta - boje koje vole glumica.

Omiljene cipele glumice su cipele s niskim petama i baletne cipele. Takve elegantne cipele savršeno nadopunjuju haljine u stilu Audrey Hepburn.

Vjenčane haljine u Hepburnovom stilu

Najpoznatiji vjenčanica jeHaljina heroja Hepburn iz filma "Sabrina". Zbog čvrstog kora s vezom i duge, raskošne suknje, neobične kombinacije tradicionalno bijelog s cvjetnim vezom u crnim bojama čine ovu odjeću spektakularnom, luksuznom i nezaboravnom.

Za vlastitu ceremoniju koju je izabrala Audrey HepburnSkromna, ali ne manje spektakularna vjenčanica: kratka opremljena haljina s blijedo ružičastom bojom, s okruglim ovratnikom, tipičnim za modu 60-ih godina. Umjesto zavjesa, šav je izrađen od istog materijala kao i haljina. Ova je odijela stvorena za njegov muzej Hubert Zivanshi.

Haljine u stilu Audrey Hepburn 1

Haljine u stilu Audrey Hepburn 2

Haljine u stilu Audrey Hepburn 3

Haljine u stilu Audrey Hepburn 4

Haljine u stilu Audrey Hepburn 5

Haljine u stilu Audrey Hepburn 6

Haljine u stilu Audrey Hepburn 7

Haljine u stilu Audrey Hepburn 8

Haljine u stilu Audrey Hepburn 9