ikona stila

Modni svijet je vrlo raznolik i svestran. Puno stila, puno sugestija i preporuka - kako razumjeti u sve to, da imaju jedinstvenu sliku? U odgovoru na ovo pitanje, prije svega, trebali biste obratiti pažnju na one koji su pozvani modna ikona i stil.

Stil ikone 20. stoljeća

Tu su imena, čije je tijelo u svijetu mode je neporecivza mnogo desetljeća. Da je takav autoritet, i doista postati modna ikona Koko Shanel. Tko ne zna svoju malu crnu muslina s dugom nizu bisera? Sada je važno, dizajneri napraviti samo neke moderne nijanse. A joj poznati kostimi? Velikaya Koko je dao na svijet ne samo odjeću, predstavila je svoj stil - stil elegancije, ljepote i ženstvenosti.

Ikona stila 50-tih godina prošlog stoljeća, naravnoIsto tako, možete uključiti Greta Garbo i Marlene Dietrich. To je još jedan primjer slijediti i Zhaklin Kennedi, čiji stil je uvijek bio prepoznatljiv po svojim glavnim dijelovima - rukavice, sunčane naočale, šešir, tablete, trapezoidni haljina i jakna sa tri četvrtine rukava.

Nije slučajno što se zove ikona stila i Merlin Monro. Tko nije divio i cijenjen i dalje je vrlo ženstvena, ali iskreno seksi odjeća? Njezin stil - utjelovljenje ljubavi i senzualnosti.

Da ne spominjem glumica sovjetskog kino Lyubov Orlova. Uistinu herojski žena. To je ikona stila, miljenik milijuna u vrijeme iu zemlji - velika hrabrost.

Za stil ikone, nego 60-ih godina, s pravom može bitisu još jednu sjajnu glumicu - bez premca Katrin Denev. Ona je bila prijateljica i muza velikog Iv Sen Laurent. Njezin stil - isti Francuski - jako uzbudljiv milijuni žena. Klasični fin jakne, suknje, midi, umirujuće boje, savršeno izrezati, trim styling - na temelju njegove slike. Kao pravi Francuskinja, gospođo mogao stvoriti u čvrsto zakopčana haljina ženstvenog i zavodljive slike. Glumica i sada, bez obzira na dob, izgleda sjajno je uzorak svijeta slijediti.

Odri Hepbern, Sivi Kelli, Bridzhit Bordo, Twiggy (Lesley Hornby) - to su imena koji su postali ikone stila 60-ih godina prošlog stoljeća, iako možda su sada.

Stil ikone 21. stoljeća

Doći će novo stoljeće, također, mogu biti ponosninjegove izvanredne ličnosti u svijetu stila i mode. Svatko je čuo imena Angelina Jolie, uvijek markantnim sofisticiranost i eleganciju haljina; Keyt Moss, uspijeva izgledati u skinny traperice, gornji i izlizane kožne jakne na 9.000.000 $ (godišnji prihod); Meri Keyt i Eshli Olsen sa svojim eklektičan stil.

Za moderan stil ikone se mogu u potpunosti pripisati iKeyt Midlton. Tko, ako ne ona bude uzor. Uostalom, ona je postala žena nije samo princ, sin Diany Spenser. Isti Lady Di, koja je još uvijek bez premca kraljica stila. Namjerno ili ne, ali Kate mora odgovarati stanju princeze Diane kćeri. U posljednjih nekoliko godina, u modernom stilu ikone mode, neki kritičari su počeli računati, a američki predsjednik supruga Mishel Obamu.

Kako postati ikona stila?

Stvoriti jedinstvenu sliku nijeNe postoje stroga pravila, zakoni i principi. Prisutnost u svlačionici univerzalnih temeljnih stvari dobro postaviti na slici - temelj stvaranja svom jedinstvenom stilu. I vjerojatno je najvažnije - ne pada plijen na modi, ili loviti skupe marke stvari. Budući da je moderan, ne znači samo da su skupe stvari. Još jedan neusporediv Chanel je rekao: „Nedostatak sredstava - nije razlog da ne bude stil.” Mnoge stilski žene nisu najviše bogati. Osjećaj za mjeru i ukus - to je temelj stila.

Ikona jedan stil

Ikona 2 stila

Ikona tri stila

Ikona 4 stila

Ikona 5 stil

Ikona 6 stilu

Ikona 7 stilu

ikona stila 8

Ikona 9 stil