Slikanje sa Huskies

Sibirski Haski jedan je od najstarijihpasmine pasa, uzgojenih za jahanje na Dalekom istoku Rusije. Sada ova pasmina je stekla široku popularnost, a susretanje na ulicama njegova grada postalo je uobičajeno. Možemo reći da je husky moderna pasmina pasa.

Ako ste sretni vlasnik takvog čuda, onda sigurno želite pokazati svoje ljubimce ne samo prolaznicima na ulicama, već i ostaviti na duge uspomene lijepe fotografije.

Fotografija djevojčice s praskama

Planirana foto sesija s psom je najboljaprovesti na svježem zraku - u parku, trgu, na obali rijeke ili na moru. Na šetnji, pas će biti udoban trčanje u neograničenim količinama, igranje i frolicking, a možete se sigurno pridružiti vašem ljubimcu, na kraju dobivanje izvrsnih dinamičkih snimaka. Uzmite svoje omiljene igračke Husky i fotografirajte psa "u letu". Nakon nekog vremena, kada se snaga psa istjera, možete koristiti ovaj trenutak i fotografirati, sjediti ili ležati, na primjer. Da biste to učinili, možete koristiti smeće ili sjediti na travi. Ako vaš pas razumije naredbu da "sjedne" ili "leži", upotrijebite ih i stavite ljubimac pored njega. Fotograf će moći nazvati ljubimca pod nazivom, a zatim ćete dobiti prekrasne fotografije portreta.

Izvrsna ideja bit će snimanje djece s psimaPromukao. Uostalom, djeca su jednako energična i vesela i rado prihvaćaju sve zahtjeve koji se odnose na igranje s životinjom. Da biste snimili svijetle fotografije, dovoljno je snimiti dijete i psa u posebnom načinu rada, pri čemu fotoaparat hvata svaki pokret i zatim odabere one najuspješnije. No, statična fotografija s Husky na fotografiji izgleda vrlo impresivno, pogotovo ako ste pripremili neke zanimljive rekvizite.

Fotografirajte se s vašim omiljenim Huskyom u bilo koje doba godine, au svakoj sezoni postoje trenuci koje možete profitirati u fotografiranju.

Photoshoot with Husky 1

Photoshoot s Husky 2

Fotografije s Husky 3

Fotografije s Husky 4

Fotografije s Husky 5

Photoshoot s Husky 6

Photoshoot s Husky 7

Photoshoot s Husky 8

Photoshoot s Husky 9