Slikanje u hipi stilu

Supkultura hipija, nastala u Americi uKasnih šezdesetih godina prošlog tisućljeća, još uvijek je relevantna. Filozofija života predstavnika ove društvene skupine blisko je mnogim modernim ljudima, stoga djevojke često organiziraju fotografije u stilu hipija. Nije potrebno strogo slijediti principe i zakone tijeku kako bi postao vlasnik neobične fotografije impregnirani s duhom vremena kada buntovni raspoloženje je znak slobode.

Naglasak na slici

Slika za fotografiranje u stilu hipija imaOd najveće važnosti. Nije ga teško stvoriti, ali određena pravila još uvijek su potrebna. Dakle, kakva bi trebala biti odjeća? Prvo, jeftino. Zašto? Budući da su hipiji iz šezdesetih godina pokušao se usredotočiti na činjenicu da nema odjeće čini čovjeka, ali čovjek odjeću. Ideje i tipični hipi ormar stavke za foto pucati se može naći u blizini druge ruke, gdje su zasigurno primjerene stvari. To može biti puni suknja na podu, ušivenim tkanine od prirodnih ili svijetle boje s malim cvjetnim printom, slobodan prozirne šifon bluze pokrivaju bedra, posteljina prsluk, spaljene traperice traper ili samta hlače kratke hlače. Odjeća bi trebala biti jednostavna, besplatna i udobna. Priprema za fotografiju pucati, i gledajući slike u hipi stilu, teško je ne primijetiti da dodatna oprema igraju važnu ulogu u obliku modela. To može biti uzak pojas od ukrasne žice ili kože koje djevojke nose na glavama, popravljajući labav kosa ili narukvicu s mnogo malih elemenata. Još jedan elegantan pribor - naočale s okruglim lećama (tisheydy), ali oni nisu za svakoga, tako da je rizik nije uvijek opravdana.

Fotografije u stilu hipija 1

Photoshoot u stilu hipija 2

Photoshoot u stilu hipija 3

Mjesta za sesije fotografija

Najbolje mjesto za takav fotografski snimak je priroda ipoze trebaju biti takve da lako mogu prepoznati vašu ljubav za slobodu i mir u svijetu. Parkovi, gradski trgovi, banke rezervoara - idite s kamerom gdje nećete biti uznemireni od strane stranaca. Tijekom snimanja, model bi trebao zračiti mir, spokoj, sklad s okolnim svijetom. Razmišljajući, gledajući u daljinu, blagi osmijeh, pa čak i meditativni stavovi su dobrodošli. Samo se opustite, odmarajte i uživajte u tišini, a fotograf će zasigurno odabrati optimalne kutove fotoaparata, tako da će rezultat foto sesije biti sjajne fotografije.

Photoshoot u stilu hipija 4

Fotografije u stilu hipija 5

Fotografije u stilu hipija 6

Fotografije u stilu hipija 7

Fotografije u stilu hipija 8

Photoshoot u stilu hipija 9

Photoshoot u stilu hipija 10

Fotografije u stilu hipija 11

Photoshoot u stilu hipija 12