foto pucati uz rijeku

Fotografije na pozadini slikovitog krajolika mogunisu svi pohvaliti. A ako želiš dopuniti svoj fotoalbum nečim neobičnim ili vam je potrebna prekrasna slika za avatar na društvenoj mreži, onda snimite kameru i potražite zanimljivo mjesto. Jedan od njih može biti obala rijeke.

Fotografije na rijeci - ideje

Rijeka je romantično mjesto, pa osimPoložaja i prizora trebate razmišljati o još nekoliko važnih točaka. Prije svega, slika. Idealna slika za fotografiranje u blizini rijeke je romantična, nježna, prirodna. Napravite prirodni make-up, stavite haljinu, rastopite kosu. Haljina ne mora biti dug - dužina mu može biti apsolutno nikakva. Na slici ćete izgledati vrlo nježno, uklonite li cipele i ostali bosonogi.

Ideje za fotografsku sesiju na obali rijeke:

  1. Hodati bosi u vodu, razmišljajući o nečemudobro. Slika će biti jednako lijepa, ako ste na njemu utisnuta ispred i natrag. Držite dugu suknju rukom tako da ne mokriš rub, ali uzmi sandale u drugu ruku. Vijenac na glavi savršeno će nadopuniti sliku romantične osobe koja želi ostati daleko od gradske buke.
  2. Sjednite na obalu rijeke, zamotajte ruke oko nogu iuzmi zamišljen pogled na daljinu - jedan od najboljih poza za fotografiranje. Ako imate dugu kosu, pustite ih da slobodno padaju na vašim ramenima ili vežu lijepu pletenicu.
  3. Ako banka dopusti, sjesti na koljena iIsprati vodom iz rijeke. To se može učiniti na kamenu koji stoji u vodi. Na slici će vam se nalikovati vila šuma, osobito ako je vaša odjeća u svijetlim bojama.
  4. Recite o vašim osjećajima i mislima koje možete fotografirati, gdje sjedite u čamcu. Takva slika može simbolizirati vašu želju da ide na novu stazu ili napusti svoju rodnu obalu.

Fotografija kod rijeke 1

slikanje uz rijeku 2

Snimanje uz rijeku 3

slikanje uz rijeku 4

foto pucati uz rijeku 5

fotografija uz rijeku 6

foto pucati uz rijeku 7

slikanje uz rijeku 8

slikanje uz rijeku 9