Ikone stilova 20. stoljeća

Žene, ne uvijek s besprijekornim izgledom, aliapsolutno besprijekoran okus, postali su legende u povijesti mode prošlog stoljeća - koji stil ikona 20., 40., 60. godina, desetljeća da njegove tužne i teške događaje potresao cijeli svijet. Te dame bi mogle, u takvim teškim svjetovnim uvjetima, ratovi, revolucije, perestrojke, predstaviti svijetu najmanje kap nade i ljepote. Dakle, dajemo vam pozornost ženama, kojima su dodijeljena imena ikona stila 20. stoljeća.

Najcjenjeniji

Kutna muška figura i ženstvena iNježne osobine tako prirodno i graciozno kombinirane u lijepoj tvorevini Greta Garbo. Glumica je preferirala minimalizam, no njezine nošnje uvijek su bile izuzetno stroge. Pretežna boja je crna, ali samo je gledala i usredotočila se na Gretina božansko lice. Jasnoća značajke, profinjenosti linije, hladno podrugljive usne svijetle usne, a nedvojbeno lijep i snažan izgled pod velom lažne trepavice i guste sjene izrazio duboku tugu i puzzle.

Žena koja je okrenula modu naopako,koji je postao carica visoke mode, prvi put izlažući damu u hlačama i stvarajući legendarnu crnu haljinu, veliki Coco Chanel također je priznata ikona mode i stila.

I kako se ne sjećati ljepote nezemaljskog, čistog,Okružujući se anđeoskom, djevičanskom i besprijekornom. Ikona stila 50-ih djevojka s velikim očima povjerenju, talentirane i lijepe Odri Hepbern. Njezin stil je prilično aseksualna, se izražava riječima „jednostavnost i udobnost.” No, koliko često smo se vratili na modne trendove, što je svijetu podarila ikona stila Odri Hepbern nenadmašan. Kratke šiške, tajice, zvono suknja, labave hlače s visokim strukom, crna haljina s tankim naramenicama, naočale „Dragonfly”, a široka čupave obrve - ova slika je osvojio srca milijuna.

Stilske ikone 20. stoljeća 1

Ikone stila 20 stoljeća 2

stilske ikone 20. stoljeća 3

stilske ikone 20. stoljeća 4

stilskih ikona 20. stoljeća 5

Ikone stila 20 stoljeća 6

stilskih ikona 20. stoljeća 7

stilske ikone 20. stoljeća 8

stilskih ikona 20. stoljeća 9