ispružene cipele što učiniti

Mnoge modne žene često se suočavaju s takvimProblem poput ispruženih cipela. Pogotovo se takva neugodnost često događa u poslovnoj dami i djevojkama koje vode aktivan način života. Uz česte šetnje, a ponekad i trčanje, trošenje cipela događa se mnogo brže. Prije svega, naravno, to se odnosi na integritet i elastičnost materijala. U ovom slučaju, najuspješnija je mogućnost kupiti novi trendovski par. Međutim, ova metoda nije pogodna za svakoga, materijalno i psihološki. Nakon što je omamljena omiljena cipela može pokvariti raspoloženje.

Ako su cipele rastegnute, onda je najučinkovitijametoda je ispuniti praznu površinu. Međutim, pažljivo izaberite punilo. Potrebno je da materijal koji ispunite nožni prst ili peta idealno ima oblik cipele. Najlonske suknje najbolje su za to. Odrežite komad najlona i lagano zavijte u čarapu. Ovaj materijal je mekan i elastičan. On će savršeno podržati oblik.

Što ako su kožne cipele ispružene?

Ako su rastegnute kožne cipele, najbolje jeKupnja u specijaliziranim prodavaonicama jastuka - labav lišća. Izaberite takve punila za kožne cipele. U sličnim prodavaonicama postoje loose lišće i za čarapu i za peta. U ovom slučaju, kapron neće puno pomoći, jer će se kliznuti na cipele, a učinak toga će biti mali.

Proširene cipele što učiniti 1

Proširene cipele što učiniti 2

Što trebam učiniti ako su cipele s antilopima rastegnute?

Ako se pruži cipele od antilopa, zatim uz putS kapron suknje mogu pokušati oprati cipele i osušiti ih na bateriji ili na drugom grijaču. To će učiniti cipele od antilopa malo već i može pomoći u situaciji povećanja veličine. Također možete kupiti posebnu ljepljivu podnožju od gela. Prodaju se u specijaliziranim prodavaonicama cipela. Takve podloge popravljaju nogu i uopće nisu vidljive, budući da su odabrane ovisno o veličini i zalijepljene su za stopalo. Dakle, ova metoda je prikladna čak i ako su vam ispružene otvorene cipele od antilopa.

Ispružene cipele što učiniti 3

Proširene cipele što učiniti 4