Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor

Nedavno, mnoge žene iz mode preferirajunosite cipele na visokom porastu. Štoviše, danas nije teško napraviti dobar izbor jer je raznolikost modela, boja i dodataka vrlo širok. Za mnoge žene modne, ustati u doslovnom smislu te riječi - priliku pokazati lijepu figuru, koja pripada modi i osjećaju stila. Međutim, mnogi ljudi imaju poteškoća u ovom pitanju. Uostalom, možete dobiti više kao s klin, i nosio cipele s petama. No, ovdje je to koji je izbor u svakom pogledu točan, nedvojbeno je teško reći. U tom slučaju stilisti preporučuju postavljanje prioriteta u skladu s njihovim željama.

Peta - pro i kontra

Kao što znate, cipele s petama čine svojeVlasnik elegantnog, profinjenog i elegantnog. Još jedna privilegija pete je da je sjajan način pokazati vitke noge, naravno, u kombinaciji s odgovarajućim garderobom. Međutim, visoka peta nije uvijek praktična i prikladna. Tanje pete, manje stabilne, što može dovesti do manje ili veće nevolje i nije jako pogodno za hodanje. Osim toga, u cipelama na vrpcu, vrlo često postoje problemi s stražnjicom, koja se slomi ili prekida zbog prisutnosti prostora između prednje i stražnje strane cipele. Ako se problem s nestabilnošću može riješiti širokim ili donjim peta, onda se problem s vratom prije ili poslije očituje. Pogotovo ako su cipele proračunate ili nisu standardne. Ipak, popularnost cipela na peti je uvijek visoka. Uostalom, to je peta koja svoj vlasnik čini više ženstvenom i lomljom, što muškarcu omogućuje da se još jednom brine za svog drugara.

Što je dobro o klinu?

Alternativa peta uvijek je bila cipelaklinovi. Ako usporedimo ove jastučiće, naravno, klin ima prednosti u udobnosti, stabilnosti i udobnosti. Također, cipele na klinastom odijelu dobro su klasične i opuštene stilove odjeće. Međutim, kako je uspon klinova veći, cipele su manje atraktivne, ukupni izgled je grublji, što naravno ne dodaje ženstvenost i seksualnost.

Dakle, odabir između cipela s petama ina klinu, potrebno je uzeti u obzir ne samo osobne preferencije okusa, već i svrhu događaja za koji idete, njezinu temu, postavljanju i vašem ormaru općenito. Ako nastojite stvoriti seksi elegantnu sliku koja će se pamtiti i koja će dugo ostati u sjećanju, najbolje rješenje će biti lijepe cipele s petom. A ako vam je na prvom mjestu pitanje udobnosti i praktičnosti, onda će cipele na klinu biti neophodne. Ipak, podizanje stilske cipele, u svakom slučaju, bit ćete na vrhu.

Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 1

Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 2

Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 3

Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 4

Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 5

Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 6

peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 7

Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 8

Peta ili klin - kako napraviti pravi izbor 9