Većina modernih zvijezda 2013

Svake godine slavne osobe ne prestaju zadivitijavni. Odijela postaju hrabrija, zanimljivija, ponekad i apsurdna. Neke zvijezde ne mogu se pohvaliti ukusom. Kritičari su nemilosrdni takvim osobama. No, postoje i oni koji su zasluženo smatrani najcjenjenijim slavnim osobama. Pažljivo razmišljaju kroz ormar i zaslužuju takvu slavu.

Apsolutni vođe među najcjenjenijim zvijezdama

Mnogi časopisi objavljuju najviše ocjenestilskih holivudskih zvijezda, a ne samo. Dobitnici Laurelsa u modnoj utrci otišli su Kate Middleton. Poznat je po besprijekornom ukusu, čak se i kritičari ne mogu raspravljati s tim. Njezine odjeće su elegantne, obično rezanje poslovanja, a što je najvažnije, uvijek se kombinira s ovim ili onim događajem. Posebna pažnja zaslužuje glumicu Carrie Washington. U njenom smjeru zvuče samo laskavo izražavanje. Publika, posebice modni kritičari, oduševljena je činjenicom da ova djevojka nosi crveni tepih. Kao što pokazuje praksa, vrhunske zvijezde uključuju ne samo žene, već i muškarce. Neosporno lider među muškom polovicom stanovništva u vještini za odijevanje je Justin Timberlake.

Pokušajte ne zaostajati

Gornji nazivi gotovo nikogaZa iznenađenje. Savršena zvijezda u izboru najcjenjenijih odijela može se pohvaliti zvjezdicom Carmen Del Orefais. Ovaj 82-godišnji model čudi svima s hrabrošću u odabiru odjeće. Ona je elegantna i šikirana. Još jednom je to dokazala, glumi za Vogue.

Prepoznavanje od drugih možepohvaliti Jessica Chestane. Zoya Saldana, zvijezda Avatar, najbolje je nositi traperice. Uz zadatak nošenja klasičnih odijela, Emma Stone izvrsno radi. Njezina potpuna suprotnost je Solange Knowles, talentirana glumica, sestra Beyoncé. Ova fashionista je poznata kao riskantna žena kada je riječ o odabiru odjeće.

Među najcjenjenijim zvijezdama pripisuju se i KateBosworth, Lily Collins, Nicole Richie i Gwyneth Paltrow, koji su se osobito istakli - magazin People je prepoznao kao najljepšu ženu 2013. godine. Osim toga, ona je jedna od onih koji su poznati po svojoj sposobnosti da se odijevaju. Sarah Jessica Parker može se pohvaliti elegantnim večernjim haljinama, a ne samo. Ali u običnom svakodnevnom životu, ona preferira odijevati jednostavno i udobno. Mnoge druge poznate osobe se pridržavaju istog načela. Ključ uspješnog odabira odjeće je sposobnost da razumijete što i gdje se možete i trebate odijevati.

Većina stilskih zvijezda 2013. 1

većina stilskih zvijezda 2013. 2

većina stilskih zvijezda 2013. 3

Najpopularnijih zvijezda 2013. 4

većina stilskih zvijezda 2013. 5

Većina stilskih zvijezda 2013. 6

Većina stilskih zvijezda 2013. 7

većina stilskih zvijezda 2013. 8

najviše stilskih zvijezda 2013. 9