Najljepše žene na svijetu 2013

Razne publikacije vole napraviti sve vrsteocjene. Postoji mnogo časopisa, a okusi javnosti također su različiti, stoga je vrlo teško za nekoga tko daje vodstvo u kategoriji "najatraktivnijih žena svijeta".

Moderna nacionalna ljestvica

Jedna od publikacija prepoznala je Michelu kao ikonustil. To je zaista poznat po izvrsnom ukusu kada je riječ o modi. To je povjereno vrlo važnoj misiji - ne samo da izgleda dostojanstveno, kao prva dama zemlje, već je potrebno "pogledati" ono što njen suprug nosi. Može se reći bez sumnje da dobro obavlja svoj posao.

Kao i za drugu "pticu velikog leta", ito je gospođa državne razine, a onda i Keith Middleton ne pada lice u blatu. Mlad, energičan, elegantan - sve je to o njoj. S pravom se smatra jednim od najatraktivnijih žena svijeta na svijetu 2013. godine. Princeza Švedske Madeleine također je stilski gledala majstorsku haljinu. Supruga vođe Kineske komunističke partije, nazvana Peng Luyang, očito voli moderni kritičari. Srećom, ili, na žalost, ali ne i svi državnici mogu se pohvaliti ovom.

Koje su žene najdjelotvornije 2013. godine?

U stvari, vrlo je teško "raspodijeliti" mjesta unajotvorenijih i modernijih žena. Unatoč tomu, na ovom popisu nemoguće je predstaviti modni zakonodavac Phoebe Fielo (tvorac kuće Celine) koji je bio neodređen od strane Miuccia Prade (voditeljice Doma Prada). Dugi put rade u modnoj industriji, tako da prvo znaju kako treba izgledati pravi stilski žena.

Njegove su dizajnerske sposobnosti opetovano pokazaleVictoria Beckham. Da joj bude na vrhu je vrlo važno, što nije čudno. Ona ulijeva osjećaj stila i za svog supruga i njezinu djecu od ranog doba. Ta žena zaista zaslužuje pohvalu.

Kerry Washington, Kate Bosworth, Jennifer Lawrence,Nicole Richie, Emma Stone, Charlize Theron, Dita Von Teese i mnogi drugi - sve su to bile "izvrsne" u svojoj sposobnosti da se odijevaju. Svaki od njih ima vlastiti stav o tome kako djevojka treba izgledati. Neki - pristaše klasika, drugi - ljubitelji retro ili street stil. Ali oni su ujedinjeni sposobnošću da se osjećaju modi.

Najljepše žene na svijetu 2013 1

Najcjenjenije žene na svijetu 2013 2

Najljepše žene na svijetu 2013 3

najcjenjenije žene svijeta 2013. 4

najotmjenije žene svijeta 2013. 5

najotmenije žene na svijetu 2013 6

najcjenjenije žene svijeta 2013. 7

najviše stilske žene na svijetu 2013 8

najcjenjenije žene svijeta 2013. 9