Kako izgledati mlađe od godina

Iako se vrijeme postupno osjeća,Za očuvanje ljepote i mladosti može se kroz pažljivu brigu o sebi i primjeni savjeta makeup umjetnika. Osim toga, važno je promatrati neki kompromis između želje da izgledaju mladi i očuvati poseban šarm ženske zrelosti.

Šminka - izgledati mlađe i ne pretjerivati

Čudno, iznos koji se primjenjujeKozmetički proizvodi s godinama trebali bi se smanjiti. Pored toga, shema boja također bi trebala biti vrlo niska. Evo nekoliko važnih preporuka kvalificiranih umjetnika i kozmetologa:

 • Toniranje treba biti tekuće konzistencije i lagane teksture. Debeli temelj ili prašak će naglasiti bore;
 • Isključite brončanu šminku i samobranjenje. Potrebno je odabrati ton koji je što bliže prirodnoj boji kože;
 • Sjene bi trebale biti lagane pastelne boje, po mogućnosti s majkom bisera. Reflektirajuće čestice skrivaju znakove upijanja kože kapaka;
 • Pri odabiru ruža za usne, trebali biste voljeti svjetloće tople boje;
 • posebnu pozornost treba posvetiti obrvama, pratiti njihov oblik i gustoću.
Kako se odijevati i izgledati mlađe, i ne činiti se smiješnim?

Neke žene razgovaraju o tome kakoizgledaju mlađe, savjetovali da se odijevaju u stil mladih. Zapravo, samo je pronaći zlatnu sredinu, jer Prekomjerna opsesija odjeće za mlade ljude je irelevantna u odrasloj dobi i izgleda smiješno. Kako izgledati mlado - savjeti za stiliste za odabir ormara:

 • Po mogućnosti se odijevati u klasičnom stilu s povremenim elementima;
 • među ostalim, moraju postojati strogi hlače i suknju srednje dužine;
 • Veste i bluze poželjno je odabrati slobodan rez sa plitkim dekolterom kako bi sakrili nedostatke na slici;
 • Haljine bi trebale biti elegantne i diskretne;
 • Za odmaranje i šetnju prikladni su traperice na slici i slobodne košulje, majice;
 • Pribor može biti svijetao i neobičan, ali ne smije biti previše;
 • Cipele treba odabrati na elegantnoj peti ili platformi. Prekrasan i lagan hod izravno ovisi o tome koliko su udobne cipele.

Frizure i frizure - ili kako izgledati 10 godina mlađe od 50 godina?

Kosa je od velike važnosti u stvaranju slikeI prekrasan izgled. I nije potrebno radikalno promijeniti sliku, samo trebate malo ispraviti. Što učiniti i izgledati mlađe, i zadržati individualni stil frizure:

 1. Odbijte od tamnih nijansi. To ne znači da je to neophodnoBiti recoloured u plavu. Dovoljno je olakšati boju kose ili ton nekoliko niti za 1-2 tona. Ova metoda će dati sjaj kose s odbljeskom i prelijevanjem.
 2. Dajte prirodan izgled. Stiliranje, naravno, potrebno je, ali ne bi trebalo bitipretjerano primjenjivati ​​sredstva za učvršćivanje ili napraviti tradicionalni kemijski val finih kovrča. Kosa bi trebala izgledati prirodno, meke, tečeće linije lijepo oblikuju lice i vizualno daju točan oblik.
 3. Šišati šiške. Šiške nisu samo atribut mladih frizura. Pomaže sakriti bore na čelu i naglašava oči. Glavna stvar je odabrati pravu

  kako izgledati mlađe

  oblik praska prema vrsti lica.
 4. Pokušajte kratku šišanje. Kratka kosa uvijek izgleda više dobro njegovan i lakše se spustiti. Osim toga, postoji mnogo kratkih frizura, zanimljivo je pogledati različite boje i simetrije.
Raspoloženje - mladi

Najvažnija stvar u očuvanju mladih je pozitivnastav. Trebali biste se osmijeh češće, pronaći šarm u bilo kojoj dobi i nastaviti se diviti sebi. Gledanje mladih na 40 godina je vrlo jednostavno, ako se osjećate kao 20.