Seks za vrijeme menstruacije

Mnoge žene se žale na zdravljevrijeme "kritičnih dana", ali i oni koji žele seks tijekom mjeseci su mnogi. Evo samo razloga zašto ne nastaviti s njihovim željama, masama - to je sramežljivost i strah od zdravstvenog stanja uzrokovanog tim procesom. Pogledajmo, je li moguće imati seks tijekom menstruacije, ne može biti opasnosti za zdravlje, ali uzalud se ograničavamo?

Što kažu liječnici?

Moderna medicina vjeruje da seks tijekomMjesečno ne uzrokuje negativne posljedice za organizam zdrave žene. Ali to je omogućeno, ako se zadovolje osnovna pravila higijene. Činjenica je da se s menstruacijom vrata maternice zatvaraju, tako da mogu ući patogene bakterije. A krv okoliš je divno za razvoj bakterija. Dakle, ako zaboravite na higijenu, možete dobiti upalni proces u genitalije. Stoga je seks tijekom menstruacije dopušteno samo ako postoji intimno zdravlje obaju partnera.

Seks tijekom menstruacije i trudnoće

Postoji mišljenje da se tijekom menstruacijeZaštitni seks je apsolutno siguran u smislu trudnoće. Ali ovo uvjerenje nije točno. Da, zatrudnjeti tijekom seksa tijekom menstruacije nije tako lako, ali ima šanse. Organizam svake žene je jedinstven, jaje može sazrijeti nakon sredine ciklusa, i do njega. I spermatozooza, kako je poznato, u genitalnom traktu može "čekati svoju šansu" 5-7 dana. Tako je dostupan rizik od zatrudnjeti s nezaštićenim spolom tijekom menstruacije. Posebno se povećava ako menstrualni ciklusi žena imaju kratke 15-20 dana. I da su uvjerenja o sterilnosti žena tijekom menstruacije raspršena, razmislite o toj činjenici. U Africi živi pleme u kojem, zbog vjerskih uvjerenja, seks je dopušten samo tijekom razdoblja. Unatoč takvim osobitostima seksualnih odnosa, pleme živi i ne namjerava umrijeti.

Kako se seksati s menstruacijom - s kondomom ili bez, odlučite, ali ako trudnoća nije planirana, onda se o kontracepciji ne smije zaboraviti.

Kako seks utječe na menstruaciju?

I seks na mjesečnoj i mjesečnoj razini za kvalitetu spolnog utjecaja. Što ćemo sad shvatiti.

  1. Kada seks za vrijeme menstruacije, menstrualni bolovi smanjena. To je zbog grčeva za vrijeme orgazma.
  2. Tijekom menstruacije, žene imaju tendenciju da se više iskustvojaki orgazam. To je zbog činjenice da tijekom menstruacije, vagina, jer bubri zbog priljeva krvi i postaje uska i osjetljivija. Stoga, seks tijekom menstruacije može dati svjetliju senzaciju nego u drugim danima.
  3. Postoji mišljenje da ako ste tijekom seksaMenstruacija će završiti prije. Ovo je doista dokazana činjenica da nakon orgazma dolazi do bržeg odbacivanja endometrija. I to se događa zbog hormona koji se nalazi u spermi. Dakle, ako želite ubrzati prolazak menstruacije, morate se seksati

    kako to utječe na mjesečni seks

    bez kondoma.
  4. Kvaliteta spola može se poboljšati tijekom tog razdobljai zato što mnogi (ali ne i svi) muškarci doživljavaju veću seksualnu atrakciju ženi u menstruaciji. Da, a dame u ovom razdoblju oslobođene su, što pozitivno utječe na kvalitetu ljubavi.

Dakle, pretpostavimo - da se seksamomjesečno je moguće, ali samo s pouzdanim partnerima, poštujući pravila higijene i ne zaboravite o kontracepciji. Ako slijedite ova pravila, nema štete za zdravlje. Dakle, ako je u vrijeme menstruacije i žele sex partner ne smeta, koja se bavi zdravljem, ne niječu sebe zadovoljstvo.