Koliko često trebate seksati

Seks ima blagotvoran učinak na muškarce i žene. Ojačava njihovo zdravlje, podiže raspoloženje i ukupnu vitalnost. Stoga, bez obzira na spol i dob, seks se treba baviti što je češće moguće.

Nedovoljno aktivan seksualni životUtječe na dobrobit, uzrokujući razdražljivost ili apatiju, nesanicu ili smanjeni imunitet i pogoršanje bolesti zbog stagnacije krvi u unutarnjim organima.

Ali suvišak seksa također nije koristan. Nastojanje za najvećim brojem seksualnih činova u jednom sastanku, osoba izlaže svoje tijelo pretjeranom naporu, iscrpljuje ga. Tako i muškarci i žene trebaju toliko seksa koliko žele i dok god daje užitak i ne troši svoje tijelo.

Koliko često treba seksati?

Seksolozi preporučuju 2-3 do sedam seksualnih djelaTjedan dana. Sigurni su da je dosta dovoljno. Međutim, možda imate drugačije mišljenje. Ako vam treba više - seks, koliko god želite. Zadovoljite svoje potrebe i zdravlje vašeg partnera! Ne morate slijediti nikakav raspored, a kamoli iskustvo da ljubav čini manje od 3-4 puta tjedno. Pogotovo ako smatrate da je taj korak i iznimka, a ne pravilo. Ne morate računati koliko puta tjedno imate seks. Mnogo je važnije koliko vam užitak pruža.

Svaki par ima svoju normu

Ovisi o zasićenosti seksualnog životaTemperament partnera, njihova dob, navike, način života. Na primjer, postoje osobe s niskom seksualnom aktivnošću. Ne trebaju se truditi za evidenciju, to je puno ispravnije - pronaći svoju suprugu i voljeti je ne triput u jednoj noći, ali samo jednom, ali kako!

Ali južne nacije žele imati seksČesto i oni to trebaju, jer je njihova razina testosterona u krvi viša. On je visok i mladi muškarac, tako da lako mogu izdržati prave maratone. Ali s dobi testosterona se proizvodi manje i manje, pa se želja također smanjuje. Glavna stvar nije da se panika i ne traže lijekove za impotenciju. U pravilu, seksualna aktivnost polako se spušta, a muškarci do starosti ostaju u redovima, dajući užitak za sebe i svoje voljene.

Seks nakon vjenčanja

Često se događa seksualni život mladih ljudiPodijeljena je u razdoblje "prije" i "nakon" zaključenja braka. U početku žele imati seks često i dugo vremena, zagrljaji, poljupci i miluje, kao što je zrak. A onda uspostava zajedničkog života oduzima svoje vrijeme i energiju, romantizam se u večernjim satima zamjenjuje računalom ili televizijom, rutina ulazi u odnos. Supružnici su razdraženi jedni na druge, pokušavajući ispariti paru na strani, a to samo šteti njihovu odnosu.

I bilo bi bolje organizirati ponekad sastanke, kaoranije - samo za dvoje, ne usredotočuju se na domaće poslove, obraćajući veću pozornost jedni drugima. Čak i nakon deset do petnaest godina njihovi osjećaji mogu ostati žarki i možete se seksati toliko puta koliko je potrebno mladim i temperamentnim parovima. Možda neće svaku večer biti olujna i strastvena, ali nakon svakog romantičnog datuma, nježnost i ljubav obuhvaćat će supružnike s novom snagom.

A ako se seks ne dogodi onoliko često koliko želite, onda:

Koliko puta imam seks

</ P>
  • mnogo se svađate i otkrijete odnos;
  • kompleks zbog njihovog izgleda;
  • računalo, laptop, telefon ili TV u vašoj spavaćoj sobi odvratit će vas od ljubavnih poslova;
  • vaš partner ili partner manje zanima vas;
  • Vaša atrakcija je smanjena zbog kontraceptiva.

Bilo koji od ovih razloga može se eliminirati - i to ovisi o vama. Trudite se, ako je potrebno, i seksajte, kao što volite - često i s okusom, nježno i ležerno, žarko i gorljivo.