Kako pravilno injektirati

Za početak, potrebno je pojasniti toDouching je medicinski postupak koji može propisati samo liječnik. I obično se provodi 2 puta dnevno - navečer i ujutro. Mišljenje da je štrcanje s biljem neophodno za dnevnu higijenu je pogrešno - tijelo zdrave žene ne treba ništa slično.

Kako pravilno špricati ljekovito bilje?

Šprica s kamilicom i drugim lijekovimaBilje u upalnim bolestima često daju bolje rezultate od kemijskih lijekova iz ljekarne. Dakle, kako pravilno injektirati žensku infuziju bilja: kamilice, kalendule i druge? Najprije napravimo izvarak. Zbog toga se travu narežemo kipućom vodom i dovodimo do kuhanja na niskoj temperaturi. Dougling se obavlja s dekocija ohlađenoj na temperaturu od 37-38 ° C. Za takvo izvarenje uzimaju se dvije žlice kamilice ili 2 žlice vode po litri vode. Žlice kamilice i jedna umjetnost. Žlica kalendule.

Dobri rezultati dobiveni su dekocija pripremljenim premasljedeći recept. Uzimamo 50 g trava trave, 30 grama kamilice i koprive, 10 grama hrastovine i miješaju. Stavite dvije žlice ovog sastava s litrom kipuće vode i kuhajte na laganoj vatri oko 5 minuta. Završeni sastav se ulijeva u gumenu žarulju s vrhom i ubrizgava otopinu u vaginu, izbjegavajući jak pritisak. Udaranje mišića vagine, što je moguće više, zadržavamo otopinu. Ponovite ove korake dok ne riješite rješenje. Da bi postupak bio uspješan, morate odabrati pravu državu za njegovo vođenje. To je položaj koji leži na dnu kupke s nogu postavljenim duž rubova, ili stoji, stoji na polu-savijenim nogama s blago nagnutom naprijed tijelo.

Kako pravilno injektirati soda?

Dodaje se soda preporuča se za drozd iliza osmišljavanje kako to učiniti pravo, sada ćemo uzeti u obzir. Za početak, moram reći da je ispiranje s pečenje soda povećati uspješnost začeća stvarno preporučeno. No, to je učinjeno u slučaju kada su oba partnera zdrava i liječnik ne može dati razlog za par ne imati dijete. U tom slučaju, provjerite pretpostavku da je povećana kiselost vagine, te u tom slučaju imenuje soda ispiranje. Otopljen u 2,1 litre tople vode za jedan sat. Žlica sode i da žena prosprintsevatsya pola sata prije odnosa.

Također se ovaj postupak često prakticira s drozdom. U tu svrhu napravite otopinu od 1 litre vode i 1 žličice sode. Nakon postupka, šprica treba biti dezinficirana kalijevim permanganatom.

Koji drugi lijekovi se koriste za špricanje?

S gljivama i upalnim bolestima čestoPreporučujemo špricanje lijekovima kao što su klorheksidin, cytel i chlorophyllipt, razgovarajte o ispravnom korištenju i doze trebaju biti samo liječnik. Ovdje dajemo samo približna rješenja tih priprema. Chloksidin je razrijeđen pročišćenom kipućom vodom do 0.02%.

Kako pravilno špricati s drozdom

Cital se koristi nerazrijeđen, ali poslijenakon nekoliko minuta operite vaginu nekoliko puta s vodom ili razrijedite vodom u udjelu od 1:10. Klorofillit se razrijedi u udjelu od 1 žlice droge na 1 litru vode. </ P>

Često se žene zanima kako ispravnotuširati s vodikovim peroksidom ili manganom. O kalijevom permanganatu općenito, možete zaboraviti - ne može biti douched, samo šteta će uzrokovati. Koristite kalijev permanganat samo za dezinfekciju štrcaljke nakon svake uporabe. Što se tiče vodikovog peroksida, još uvijek je propisano za špricanje, ali ginekolozi su nedavno imenovali ovaj postupak rjeđe. Stoga, ako vaš ginekolog nije propisivao doufing s peroksidom, onda je bolje ne eksperimentirati. Ako je recept, ali recept je izgubljen (ili, što se često događa, ne možete ga rastaviti), a zatim upotrijebite 3-postotni peroksid razrijeđen u 1 litru vode za doufing 1 tsp. Peroksidna doza se ne održava više od jednom dnevno.