nesiguran seks

Svatko od nas je upoznat s izrazom "opasnoseks ". I svatko stavlja svoje značenje u ovaj koncept. Za neke ljude, opasni seks je seks u danima kada je trudnoća vjerojatno, za druge - neki oblici seksa, za druge - nezaštićeni seks. Pokušajmo shvatiti kakav seks zaista može biti opasno i kakve neugodne posljedice mogu donijeti.

Opasne dane za seks

Poznato je da svaka žena ima svojepojedinih dana kad može postati trudna. Vjerojatnost trudnoće postoji gotovo svaki dan menstrualnog ciklusa, ali u danima ovulacije ta je vjerojatnost najveća. Ako muškarac i žena nisu spremni postati roditelji i ne planiraju trudnoću, trebali bi voditi brigu o zaštiti tijekom dana ovulacije. Većina fer spolnog odnosa su ovulacija usred menstruacijskog ciklusa. Ako je trajanje ciklusa 28 dana, ovulacija je 14 dana od početka menstruacije. Ne treba zaboraviti da je vjerojatnost da će zatrudnjeti unutar 4 dana prije ovulacije i 4 dana nakon što je dovoljno visoka. Ovih je dana najveća opasnost od nezaštićenog spola. Osim toga, važno je zapamtiti da možete zatrudnjeti bilo koji dan, čak i seks tijekom menstruacije može biti opasno.

Što je opasno za analni seks?

Neke žene smatraju da je analni seks perverzija,Drugi su različiti i ne vide ništa sramotno u njemu. U većini ljekarni možete pronaći posebne mazive za analni seks. No, prije nego što se odlučuje je li potreban ovaj oblik seksa, svaka se žena pita hoće li analni seks biti opasan.

S medicinskog stajališta, opasnost od analnogseks je prijetnja zdravlju žena. Jedna od najčešćih neugodnih posljedica su: mogućnost infekcije, razvoj hemoroida, neželjena trudnoća, pukotine i rupture rektuma, konstipacija. Sve to može biti popraćeno teškom boli.

Tijekom sjednice analnog seksa nekoliko putaVjerojatnost zaraze infekcije povećava se. Kada bakterije uđu u rektum u vaginu, počinju njihova brzina množenja i upalni procesi. To je zbog značajne razlike u mikroflori crijeva i vagine. Redoviti analni seks može dovesti do zanemarenih oblika bolesti genitalnog trakta, koja je puna neplodnosti za žene. Kako bi se spriječila mogućnost razvoja bolesti, veliku pažnju treba posvetiti higijeni i upotrebi kondoma.

Veliku ulogu u ovom pitanju igraPsihološki faktor. Analni seks je opasan dvostruko, ako žena nije psihološki spremna za njega ili ne želi. U tom slučaju ne mogu se izbjeći neugodne posljedice.

Što je opasno od oralnog seksa?

U suvremenom društvu, oralni seks je višeje češći nego analni. Ipak, za mnoge žene on predstavlja tabu. Oralni seks predstavlja značajan zdravstveni rizik za muškarce i žene,

Od spola je opasno

činjenica da ovaj oblik seksa ne isključuje rizikuhvatiti bolesti koje se seksualno prenose. U ovom slučaju, svaka se bolest razvija u ustima žene, a nakon nekog vremena prolazi u usta čovjeka. </ P>

Oralni seks je opasan za rješavanje nepoznatogčovjek. Mnogi mladići i djevojke pogrešno vjeruju da isključenje samog seksualnog čina štiti od bolesti. Oralni seks, kao i svaki drugi, trebao bi se baviti samo osobom u kojoj smo sigurni. Samo u ovom slučaju moguće je ne brinuti se o roditeljskim bolestima.

Što je opasni seks u toplini?

Mnogi liječnici tvrde da je seksualni odnostoplina je nesigurna za zdravlje, posebno za muškarce. Vrućina u seksu je obično više nego otkucaje srca stopa se povećava i raste tlak. To može negativno utjecati na dobrobit ljudi, pogotovo kad imaju sex odvija pod utjecajem alkohola.