Jednostavno je savršena!

1. Panoramski pogled iz trgovačkog centra New Cheng (The One New Change Shopping Center)

Katedrala Sv. Pavla

Želite li nova pojavljivanja? Zatim se popnite na krov trgovačkog centra i divite se ljepoti grada. Ovdje vas, kao na dlanu, i jedan od najvećih kotača Londonskog oka (London Eye) i povijesnu zgradu od 111 metara, katedrale sv. Pavla.

2. slikoviti parkovi

Nalazi se u parku

Park Hyde, Regent's Park,Hampstead (Hampstead Heath), Victoria (Victoria Park) - a to nije potpuni popis najpoznatijih parkova u glavnom gradu. Britanci poštuju prirodu s velikim poštovanjem, pa stoga ne postoji način da se vidi smeće, razbacane boce posvuda, ili cvjetovi rastrgani iz korijena.

3. Pogled s brda Parliament (Parlament Hill)

Pogled na grad

Ovo je ogroman teritorij koji je dioStari London park Hampstead (Hampstead Heath), nalazi se na sjeverozapadu magličastog Albiona. Njegova površina je 20 hektara, ali glavna stvar ovdje nije ovo, ali kakav se pogled otvara iz ovog živopisnog orijentira.

4. Rajski kutak

Ruže u parku

Miris raja - to je kako ga nazivaju lokalni stanovniciRegent's Park, jedan od glavnih kraljevskih parkova. U svom središnjem dijelu krunicu je slomljena. U proljeće, kada sve cvjeta i miriše, Regent's Park obuhvaća slatke mirise prekrasnih ruža.

5. Povijesne građevine

Londonske zgrade

Kamo god krenuli, svugdje ćete biti okruženiVeličanstvenih kuća i povijesnih građevina. To Ham Kuća (Ham House) i Hogarth je kuća (Hogarth „s House), kuća Turner (Turnerov kuća), Istberi Manor House (Eastbury Manor House), kuća-muzej Dzhona Kitsa (Keats kuća), Syon House (Syon House) i još mnogo toga.

6. Najstariji pub

Stari pub

U ovom gradu se nalazi ustanova, ukoji su nekoć trčali piti pivo piva Charlesa Dickensa i Oscara Wildea. Cesar Chees (Cheshire Chees) izgrađen je u udaljenom 1538., a funkcionira do danas.

7. Spektakularni pogled s Milenijskog mosta (Millenium Bridge)

Pogled na katedralu

Pogledaj grad iz drugog kuta, odnosno na Katedralu sv mogu stajati na pješaka Millennium Bridge. Osim toga, s ovog mjesta možete snimiti nevjerojatne snimke za Instagram.

8. Westminster Abbey (Kolegijalna crkva sv. Petra u Westminsteru)

Westminster Abbey

Gdje bez svjetski poznate gotičke crkve, prvi spomen koji se odnosi na VII stoljeće?

9. Slobodan ulaz

Muzej

Da biste vidjeli najveće kreacijegenijalne osobnosti, ne moraju platiti puno novca. U takvim muzejima kao Tate-Britney (Tate Britain), Tate Modern (Tate Modern), London National Gallery (National Gallery), National Portrait Gallery (National Portrait Gallery), pa čak i stotine malih galerija možete uživati ​​u njima besplatno ,

10. Prirodoslovni muzej

Prirodoslovni muzej

Prirodoslovni muzej jedan je od najvećih. Njegova multimilijuna kolekcija uključuje eksponate iz zoologije, botanike, minerala i paleontologije. Osim toga, vrijedno je ići i vidjeti zapanjujući interijer.

11. Povijesni i arheološki muzej

Britanski muzej

U glavnom povijesnom i arheološkom muzejuBritanija može lutati po cijeli dan. Mnogi dolaze ovdje na prvom mjestu, kako bi se pogled na unutrašnjost, umjetničkih djela antičke Grčke i Rima.

12. Ostalo na travnjaku

Kenwood House

U sunčanom danu, pobrinite se za bijeg da se odmorišna području Hampstead. Zamislite da ležiš na zelenom travnjaku, a ispred vas, kao na slici, je stara Kenwood kuća, sagrađena 1700. godine.

13. Fantastičan zima

Snijeg u Londonu

Iako ovdje nema puno snijega, ali kada se to dogodi, grad izgleda kao božićni film.

14. Art-kreacije

Plavi kost

Lokalni tvrde da je svaki četvrti spomenik u zemlji nešto neobično i originalno. Ne tako davno u srcu Velike Britanije otkriven je kip plave boje.

15. Transport u ciklusu

bicikli

Jeste li za zdrav stil života i nema želje da zagađujete okoliš ispušnim plinovima? Onda je vrijeme za najam bicikla. To možete učiniti na bilo kojem ovlaštenom parkiralištu.

16. divlji jelen u parku

Jelen u parku

Obavezno provjerite Richmond ParkPark). Ovdje ćete vidjeti ne samo plantaže kamelija, azalea, heather, već i glavnu atrakciju - jelena. Budite oprezni u jesen. U tom razdoblju plemenita životinja je vrlo agresivna i može napasti osobu.

17. Najbolji od najboljih proizvoda

Prodavaonica sira

Što je samo Borough Market (Borough Market)! Na ovom tržištu možete kupiti najsvježiju tjesteninu, plodove mora, sireve, vino, pivo, mesne proizvode i još mnogo toga.

18. Pizza u "Pilgrim" (Pizza Hodočasnici)

Rezana pizza

Ne zaboravite jesti ukusnu pizzu koja se poslužuje u restoranima "Pilgrim" i prodaje se u kombi istog naziva. Naravno, to nije bolje od talijanskog, ali ni to ne prizna ništa.

19. Posuda "Riba i čips" (Fish 'n' chips)

Riba i krumpir

Ako želite probati nešto što obožava gotovo svaki Londonac, provjerite restoran Poppies i naručite jelo od prženih krumpira i ribe.

20. Curry u "Brick Lane" (Brick Lane)

Brick Lane restoran

Ovo jelo u britanskom izborniku pojavilo se 1773. godine, a glasine je da se nalazi u ovom restoranu.

21. Smanjen Londonski zid

Dio Londonskog zida

Rimljani su ga sagradili početkom trećeg stoljeća. Do danas je najpristupačniji za gledanje ulomaka smješten u blizini podzemne željeznice Tuaher Hill.

22. Karneval Notting Hill

Karneval Notting Hill

Od 1966. godine, u Londonu, u županijiKensington i Chelsea, šareni događaj, poznat kao Notting Hill, održava se svaka dva vikenda u kolovozu. Karneval prikuplja oko 2 milijuna gledatelja.

23. Kineskoj četvrti kineske četvrti u Chinatownu

kineska četvrt

Ovo je područje tako bogato ukrašenostvara osjećaj stalnog očekivanja kineske nove godine. Usput, Kineska četvrt se nalazi u susjedstvu ulice Gerrard (Gehrard Street), u Soho (Soho).

24. Vanjski bazen

Vanjski bazen

U središnjem dijelu Londona, u četvrti Hackney, nalazi se bazen londonskih terena. Njegova kolegica je da je pod otvorenim nebom, a radi cijele godine.

25. Mračno lijep orijentir

Drevno groblje

U Londonu je sve lijepo, pa čak i groblja, međuod kojih je najpoznatiji Victorian Brompton (Brompton). Upravlja ga upravom Kraljevskih parkova. Svake godine posjeti ga više od 800 000 turista.

26. Shri Swaminarayan Mandir (Shri Swaminarayan Mandir)

Hinduski hram

Nalazi se na sjeverozapadu grada. Ovo je ogroman hinduski hram, u posjetu kojem ćete imati osjećaj da niste na obalama Temze, ali na obalama Gangesa.

27. Iz Londona u Pariz u 6 sati

London stanice

Na King's Cross St Pancrasu, vlakom se za manje od 8 sati fotografirate uz pozadinu Eiffelovog tornja. Čuda, zar ne?

28. London Aquatic Center (London Aquatic Center)

Bassein kompleks

Za samo £ 4.50 možete kupati u bazenu, koji je nekada trenirao 28 olimpijska prvaka Maykl Felps.

29. Sastanak s lisicom

London Fox

Za mnoge lokalne ljude nije novo zadovoljiti lisicu na ulicama Londona ili, kako su ih zvali, gradski lisica. Uglavnom žive u zelenim područjima, Chelsea i Kensington.

30. ... i papiga

Papiga na grani

Te ptice svake godine sve više i više. Čak i promjenjivo vrijeme ne plaši ih. Svijetlo zelene ptice uspjele su se prilagoditi u bučnoj metropoli, a ponekad i molim oči Britanaca.

31. Najviša zgrada u Europi

Visoka građevina

"Shard of Glass" (Shard) - neboder od 309 metara, sagrađen 1975. godine. To je 45. najviša zgrada na svijetu.

32. Arhitektonski stil sveučilišta

Stara zgrada

Oni koji su ludi o prekrasnim zgradama bit ćeoduševljen izgledom mnogih obrazovnih institucija u Londonu. Ovdje je mnogo stvoreno s dodirom kraljevskog šarma i veličine. Dobar primjer toga je najstarija obrazovna institucija u zemlji, Sveučilišni fakultet u Londonu (Sveučilišni fakultet).

33. Iskusni klizači

Stalni ljudi

Pogledajte South Bank, područje na južnoj obali Temze ili, konkretnije, u lokalnom skate parku, da se divite skaterima koji će vam sretno pokazati neke nevjerojatno zapanjujuće trikove.

34. Čestica tropskih tijela

Kew Gardens

U jugozapadu Londona nalazi se najveći botanički vrt Kew (Kew Gardens), utemeljen 1840. godine. Sadrži najraznovrsnija botanička i mikološka zbirka.

35. Vožnja biciklom

Vožnja biciklom

U slobodno vrijeme, ići u šetnju na svježem zraku u Hyde Park (Hyde Park). Postoji mogućnost najma skutera i vožnja na umjetnom jezeru Serpentine (Serpentine Plovidba jezera).

36. Slikoviti Temelj

Večernji Temelj

Kako ljepota Temze ne bi šarmirala nekoga? Ova rijeka je lijepa u bilo koje doba godine iu svim vremenskim uvjetima.

37. Londonske ulice

Londonsko tržište

Svaka četvrtina, svaka ulicakonzervativni grad je jedinstven. Dovoljno je pogledati i onaj na kojem se nalazi Market Leadenhall, prekriveno tržište u povijesnom centru, u gradu Londonu.

38. Nemojte se dosaditi

Djevojka pjeva

U Engleskoj postoji mnogo zanimljivih mjesta koja vrijedi posjetiti. To sugerira da vikend nećete propitivati ​​"Kamo ići?"

39. Noćni život

Holmes Shop

U Velikoj Britaniji, ne samo veliki broj različitih muzeja, suvenirnica i parkova, već i mnogi klubovi, od kojih svaki vas može iznenaditi programom emisije.

40. Barovi

London Bar

Budite sigurni, čak i među lokalnim postoji mnogo koji nisu bili u svim barovima i pubovima.

41. Restorani

Restoran u Londonu

Nastavljajući se na prethodni odlomak. Isto vrijedi i za restorane: nećete imati osjećaj da ste u svim institucijama. Restorani u Londonu mogu iznenaditi izvrsnim jelovnikom i neobičnim interijerom.

42. Neumjerene ulice

Crveni autobus na ulici

Neophodno je ulica na kojoj još nisteotišao, ali možete biti sigurni da to nije ništa manje lijepo od svih ostalih u Engleskoj. Dakle, ne zaboravite pogledati Great Scotland Yard, koji je u Londonu.

43. Omiljeno mjesto

56 razloga za život u Engleskoj

Od svih navedenih, svaki londonskiće reći da nisu imenovali svoje omiljeno mjesto. To znači da je grad toliko bogat zanimljivim mjestima i atrakcijama da je nemoguće sve uklopiti u jedan članak.

44. Zidovi kuća

Fasada kuće

Ne morate trošiti novac da biste vidjeli ljepotu. Samo pogledajte fasade mnogih zgrada ukrašenih prirodnim sagledima, na primjer, jedna takva kuća nalazi se na Nilesovom dvorištu, u Covent Gardenu.

45. Britanski naglasak

Brada

"Zbog vašeg britanskog naglaska zvoni u ušima."

Vrijeme je nakon pjevanja arhitektonskih ljepota da se presele u lokalni naglasak. Ne mislite li da mu zahvaljujući svaku riječ zvuči slatko?

46. ​​2 litre piva

Boca piva

Budimo iskreni: ni u jednoj drugoj zemlji nećete naći 2 litarsku bocu pivskog piva.

47. Zahvale

DiCaprio s čašom

Samo u Velikoj Britaniji, umjesto dosadnih "hvala", možete čuti "vaše zdravlje!" ("Živjeli!").

48. Zaključava, zaključava, zaključava

Mjesto dvoraca

U Engleskoj je mnogo dvoraca. Malo je vjerojatno da će ih i rodni Britanac živjeti u životu.

49. Yorkshire puding

puding

Smatra se glavnom komponentom nedjeljnog ručka Britanaca. Nakon što probati ovaj ukusan, uvijek ćete kuhati za ručak. Usput, ova šarža bi trebala biti iznad 10 centimetara (10 cm).

50. Kišno vrijeme

Kišni London

Netko se stalno žali na ovo vrijeme, a Britanci to smatraju vrlo romantičnim. Osim toga, uvijek ćete nositi kišobran. Čak i onda, to je apsolutno neophodno.

51. Monarhovi

Vojvoda i vojvotkinja

Živjeti u Engleskoj je biti sretan da shvatite da je samo nekoliko sati vožnje iz vaše kuće članovi kraljevske obitelji.

52. Pogled s prozora

Pogled s prozora

Kako ne možete voljeti ovu zemlju jednostavno zato što otvara takav prekrasan pogled s prozora vašeg apartmana?

53. Britansko selo

Britansko selo

U nijednoj drugoj zemlji nećete vidjeti takva slikovita sela.

54. Bolje nego u Starbucksu (Starbucks)

kava

Želite kušati ukusnu vruću čokoladu i kavu? Zatim pozdravite u kavani Costa.

55. Jedinstvenost Velike Britanije

Londonsko jahanje

Oni koji su ludi za njom, kratko će vam odgovoriti,zašto ne razmijeniti za drugu: "Engleska se ne može usporediti s bilo kojom drugom državom. Jedinstveno je u bilo kojem smislu riječi i nema jednako. "