Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”

Sada je oglašavačka kampanja u punom zamahunovi album poznatog repera Jay Zee "4:44". Ovaj rekord od svog oslobađanja, i to se dogodilo prije nekoliko tjedana, već je napravio dosta buke. I sve zbog činjenice da je Jay Z napisao prilično frankh lyrics, koji otkrivaju složeni odnos između njega i njegove supruge Beyoncé.

Beyoncé i Jay Zee

Beyoncé i Jay Zee

Rep je komentirao album "4:44"

Od puštanja novog zapisa o Jay Z o njojizrazio je mnoge osobnosti. Posebno, jedan od prvih komentirao je tekstove glazbenika repera, rekavši da su sve pjesme odobrene od strane Beyoncea i da nema potrebe za tragedijom tekstova. Danas je postalo poznato da je autor sam odlučio reći nekoliko riječi o pjevačici:

"Ono što ste čuli u pjesmama albuma" 4:44 "- ovo je moj pravi život. Znaš, nisam htio razložiti ovaj zapis. Moja je duša tražila istinu, a ona se pretvorila u tekstove i glazbu. Kad sam upoznao Beyonce, shvatio sam da s njom žele izgraditi kuću našeg odnosa. Priznajem, iskreno, nisu bile izgrađene na 100% istini. S vremenom sam počeo shvaćati da postoje stvari koje se ne mogu skriti. Čak i ako vas rođaci propuste, javnost će to vidjeti. Zato je u našem zajedništvu bilo pukotina, što bi samo čudo moglo spojiti zajedno. "

Jay Zee i Beyonce

Nakon toga, Jay se sjetio najtežeg razdoblja u životu kad je molio suprugu da ga ne napusti. To je ono što je reper rekao:

"Trenutak kad smo imali sve s Beyonceomloše, još se sjećam s drhtanjem u mom glasu i brzim otkucajem srca. U jednom trenutku mi je rekla da brak ne postoji, i vrijeme je da ga vezujemo. Zatim sam je počeo moliti da ne odlazi. Shvatio sam da bez nje i moje kćeri ne mogu nastaviti živjeti. Tada nisam znao što bi spasilo naš brak i kakvo bi čudo bilo. Možda je Gospodin želio da ostanemo zajedno, jer je spasio brak od rođenja blizanaca. "

Jay Zee i Beyonce s kćerkom Blue Ivy

Jay Zee i Beyonce s kćerkom Blue Ivy

vidi također
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Jay Zee i Beyoncé poznati su više od 10 godina

Činjenica da poznati izvođači Jay Zee iBeyoncé je nekako povezano, postalo je poznato još 2002. godine, kada se pojavila pjesma rappera "'03 Bonnie & Clyde". Tada je tisak glasno najavio da Beyonce ne samo da je pomogao Jay Z s ovom pjesmom, već je i sa sobom iskrivljavao roman. Nakon toga, glazbenici su dugi niz godina stvoreni zajedno, oslobađajući sve više glazbenih remek-djela. Da bi javnost raspravljala o svojim ljubavnim vezama, niti Beyoncé ni Jay Zi nisu dobili razloge, pa je njihovo vjenčanje, koje se dogodilo u travnju 2008., iznenađeno za mnoge. Početkom siječnja 2012. par je imao rođendan, djevojku po imenu Blue Ivy. Prije mjesec dana Beyonce i Jay Zi ponovno su postali roditelji. Rođeni su blizanci, imena kojih još nisu poznata javnosti.

c

Trudna Beyonce sa suprugom Jayom Zee i kćerkom Blue Ivy