Kris Braun nesvjesno prekršili odluku suda

Bez obzira koliko je teško organizatori dodjele nagradaBET nagrade, održane prošle nedjelje u Los Angelesu, kako bi zadržali udaljenost između Chris Browna i Carrusi Trana, kako je propisano jamstvom, nisu mogli to učiniti ...

Zabrana kontakta

Prošlog tjedna produžen je sud u Los Angelesuprivremenu suspenziju boravka Chris Browna s bivšom djevojkom Carruchea Tran pet godina. Prema njegovim riječima, glazbenik ga ne može prići bliže od 100 metara, što je 91 metara.

Chris Brown i Carruche Tren

Chris Brown i Carruche Tren

Roman ljubitelja, koji je započeo u 2012,završio je s skandalom i nizom tužbi. Model je optužio počinitelja premlaćivanja i izjavio da se bojao za svoj život. S obzirom na Brownovu agresiju na odnos s Rihannom, s kojim je u prošlosti imao odnos, nakon napada na hematome na licu, nije morao sumnjati u istinitost Tranovih riječi.

Par Chris Brown i Carruche Tren

Logičke poteškoće

Naredba ograničenja počela je djelovati samonedavno, ali njegova provedba već je izazvala mnogo problema trećim stranama. Proizvođači BET nagrada, na kojima Brown, čiji je voditelj bio Tran, morao je pokazati čuda logistike kako bi promatrala udaljenost od 91 m među njima u zatvorenom prostoru.

Carruche vlak na BET nagrade - 2017

Carruche vlak na BET nagrade - 2017

Carruche Tren na nagradama

Chris je došao na događaj nedugo prije njegaulazeći u pozornicu s Gucci Mane, jer je shvatio da nije mogao sjesti u auditorij tijekom emisije. Carruche, kojeg je zamoljen da prati izvedbu bivšeg dečka iza kulisa na ekranu, odbio je i poželio ostati blizu pozornice, a time je na vlastitu inicijativu prešao prag kritične udaljenosti između nje i Browna.

Chris Brown na BET Awards-2017

Chris Brown na BET Awards-2017

Govor Chris Browna

Valja napomenuti da je Chrisov broj na BET Awards dogovoren prije dva mjeseca, što je obaviješteno Karruchu kad su joj ponudili da postane jedna od vodećih nagrada.

vidi također
  • Chris Brown došao je na premijeru filma o sebi sa svojom kćerkom
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?
  • Sud je zabranio osumnjičenom u nasilju Chris Brownu da se približi Carruci Trenu

Usput, postupajući, Brown se ponašao razumno i ubrzao napustiti mjesto ceremonije, kako ne bi išao u zatvor.