Idila David i Victoria Beckham na glazbenom festivalu u Glastonburyju

Prošle nedjelje u Engleskoj, završila samod najvećih festivala suvremene glazbe, koji je od 1970. se održava u Glastonburyju. Tijekom pet dana odmora ovdje posjetio Dzhonni Depp, Bredli Kuper, Tilda Swinton, Brad Pitt, Kara Delevin, Margot Robbie i zastor akcije među gostima Davida i Viktoriya Bekhem su uočena.

Komunikacija sa strane i pokušaji spašavanja braka

Cijeli lipanj zapadni mediji nisu se gnjavili o tomeda je brak jedan od najjačih parova u Hollywoodu, 42-godišnji David i 43-godišnja Victoria Beckham je samo formalnost, jer je objava pokretnih slika na društvenim mrežama je distrakcija. Navodno nogomet redovno nevjeran svojoj ženi s lijepim modelima, a modni očajnički pokušava da se vrati mužu, iako on nije bio protiv toga da upoznate druge ljude.

Sve je u redu

Star supružnici koji ne pokušavaju platitipozornost na ono što tisak govori o njima, još nije pokazao snagu njihove veze, dolazeći na koncert Ed Sheerana u okviru Glastonburyja.

Ed Sheeran na pozornici u Glastonburyju

Ed Sheeran na pozornici u Glastonburyju

David i Victoria, koji su u srpnju proslavili 18. obljetnicu vjenčanja, nisu primijetili da su snimljeni, uživali su u performansu Sheerana i jedni drugima. Ljubavnici, odgojivši četvero djece, flertirali su.

David i Victoria Beckham gosti Glastonbury

David i Victoria Beckham u Glastonburyju

David i Victoria Beckham na koncertu

vidi također
  • Današnji Rođendani Beckhams Harper Beckham
  • Zašto Beckhams poljubiti svoju djecu ... na usnama?
  • David i Viktoriya Bekhem proslavili 18. godišnjicu braka

Beckham, obučen kao pametna siva bluza u polka točkiceSaint Laurent i traperice, držeći telefon sa svojim inicijalima, sada i onda zagrlivši svog muža, šapćući nešto u njegovom uhu, izgledajući zadovoljno i opušteno.

Supružnici David i Victoria Beckham

David i Victoria Beckham u Glastonburyju