Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Rodile su se Beyonce i Jay ZiPrije nekoliko tjedana. Ovaj radosni događaj dogodio se 12. lipnja. Dok novopridođeni roditelji i njihovi rodbina šute, ne računajući javne čestitke ocu pjevača Mateja Knowlesa, a ne daju detalje o novorođenčadi, insajderi to čine za njih.

U moju čast

Predstavnici zapadnog tiska otkrili su kakoZovu njihovim sinom i kćerkom Beyonce i Jay Zee. Izvor iz bliskog kruga zvijezda rekao je da pjevač i glazbenik nisu postali skromni, pozivajući blizance u njihovu čast.

Beyoncé i Jay Zee

Beyoncé i Jay Zee

Dakle, djevojka je dobila ime Bey, što je kratica Beyoncea, a dječak se zove Sean, poput Jay Zee, čije je pravo ime Sean Carter. Još ne postoji službena potvrda ovih podataka.

Uobičajena žele

Beyonce i novorođenče još nisu otpušteni. Ranije je izvijestio o postojanju "manjeg problema", zbog liječnika koru, boje se napustiti djecu svoje djece bez nadzora.

Jedan od ovih dana otkriveno je da su bebe rođene prije pojave u posebnoj slici pod ultraljubičastim svjetiljkama zbog povećanog bilirubina u krvi.

Viša sestra

Suprotno strahovima Beyonce i Jay Z, njihovoj kćeri BlueIvey nije nimalo ljubomoran na roditelje za svog mlađeg brata i sestre, rekli su iznutra. Djevojka koja je pored majke u bolnici potpuno je oduševljena njezinom ulogom kao starija sestra i ne može čekati dok se svi ne vrate kući kako bi čuvali mrvice.

Beyoncé i Blue Ivy

Beyoncé i Blue Ivy

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

U međuvremenu, Jay Z bio je u lepršaju paparazza, ostavljajući bolnicu UCLA u Los Angelesu, gdje je sada njegova obitelj. Sretan rapper nije mogao obuzdati njegov radosni osmijeh.

Sretan Jay Z napušta bolnicu

Sretan Jay Z napušta bolnicu