Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela

Modne djevojke drhtale! Rihanna, koja je za mnoge je ikona stila, je objavio novu kolekciju luksuznih obuće, izražen u svom sjaju i kiča, s intrigantnim naslovom Dakle kamenovan (preveden kao „Dazed”) koji je siguran da će biti hit ovog ljeta, a bit će pomeo s polica.

Talentirani dizajner

To Barbados ljepota Rihanna nije samoPopularna pjevačica u stilu R & B, a dizajner odjeće i obuće, praska u modnu industriju, nije otvaranje. Dakle, krajem prošle godine za tenisice Creeper, dizajnirane za Puma, osvojila je nagradu "Cipele godine", koja se smatra Oscarskom cipelom.

29-godišnja pop diva i modna dizajnerica Rihanna

29-godišnja pop diva i modna dizajnerica Rihanna

Tenisice Kuglanje iz zbirke Fenty Puma Rihanna

Tenisice Kuglanje iz zbirke Fenty Puma Rihanna

Jučer, obožavatelji stila Riri čekali su još jedno veliko iznenađenje. Zvijezda je predstavila treću kolekciju cipela, izrađenu u suradnji s markom Manolo Blahnik, "Under the buzz".

Glamur i šik

U srijedu je na Rihanninu stranicu pojavio InstagramNiz fotografija s idejama dizajera pjevača. Kao model koji pokazuje novitete cipela, ona sama, pokušavajući na sandale-gladijatore, papuče na plećkama i na vrpcu. Kao dekor cipela velikodušno koristio obojene kristale, ponavljajući rubine, dijamante, safere, smaragde i topaz.

Rihanna i njezina nova kolekcija cipela

Rihanna i njezina nova kolekcija cipela

Cipele iz Rihanne

Rihanna je predstavila nove cipele

Valja napomenuti da su sandale na silikonskim remenima s zelenim i ružičastim kamenjem već upaljene u Rihanninu isječku za sastav Wild Thoughts.

Okvir od isječka Wild Thoughts

Okvir od isječka Wild Thoughts

vidi također
  • Teret zvijezda Rihanna provodi opsesivno ventilator
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?
  • Rihanna čestita kraljici Elizabeti II na njezin rođendan

Dodat ćemo, obuća iz nove kolekcije poznate osobe će se pojaviti u prodaji u srpnju i koštat će od 2625 do 2 325 dolara.