Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, čiji roman nijeDaje odmaranje gossipima, koji kažu da su u savršenim odnosima par, bez obzira što kažu, došli do krize, odabrali su jedno od najromantičnijih mjesta na planetu za odmor.

Zajedno ili je to ljubav

47-godišnja Jennifer Lopez i njezin 41-godišnji dečkoAlex Rodriguez shvaća da ljubav na daljinu ne koristi odnos, pokušavajte provesti svaki slobodni trenutak zajedno. Unatoč ljubavi, bejzbol igrač trči na drugu stranu svijeta kako bi posjetio svog voljenog, koji je zauzet snimanjem, a ona, nakon što je cijeli dan radila, zaboravljajući na umor, provodi vrijeme s njim.

Pjevačica je na odmoru s novim ljubavnikom

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Sada Lopez i Rodriguez imaju "prozor"I oni, bez gubitka vremena, odletjeli su u Francusku. Nakon što je bio na Azurnoj obali, imao je obilje za plaćanje i sunčanje, ljubavnici nisu mogli pomoći posjetiti Pariz.

Lopez provodi godišnji odmor na francuskoj rivijeri s Rodriguezom

Lopez provodi godišnji odmor na francuskoj rivijeri s Rodriguezom

Pjevačica i sportašica na francuskoj obali

Poput običnih turista

Prošlo je ispitivanje lijepog para prošlih vikendaAtrakcije koje su pratile paparazzi, koji nisu zaostajali za jednim. Jennifer i Alex su već deset puta u glavnom gradu Francuske, ali romantični odlazak u grad svih ljubavnika zajedno su nezaboravne emocije i novi put u njihovu vezu.

Lopez i Rodriguez

Golubi su cijeli dan lutali ulicamagrad-muzej, krećući se od jedne arhitekture u drugi spomenik na turističkim autobusom. Jennifer i njezin pet minuta da mladoženja posjetio Louvre posjetilo Notre Dame i vrtova Tuileries, povremeno grize na lokalnim kafićima i sladoleda boje u pokretu.

Ljubitelji sladoleda Lopez i Rodriguez

Lopez i Rodriguez

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez u Louvreu

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Postalo je poznato ime ucjenjivač Aleksa Rodrigesa i suštinu svojih potraživanja

Uvečer, svi odjeveni Lopez i Rodriguez posjećuju u francuskim kuhinje restorana na svjetlosti svijeća govoriti o njegovom ...

Lopez i Rodriguez

Lopez i njezin dečko Alex Rodriguez