Postao poznat kat novorođenče blizanci Beyonce i Dzhey Zi

Nekoliko tjedana javnost se pitala,Je li Beyonce i Jay Z postali roditelji ili nisu? Jučer, glasine da su djeca dvoje djece rođena, dobili su službenu potvrdu, a danas mediji počinju otvarati prve detalje radosnog događaja.

nakon događaja

Brojni izvori, autoritativne publikacije, kao i otac pjevača Matthew Knowles potvrđuju da su djeca 35-godišnjeg Beyoncea i 47-godišnjeg Jay Z rođena u utorak.

Beyoncé i Jay Zee

Beyoncé i Jay Zee

Novootvoreni djed već je čestitao svojoj kćeri i zetja osobno na Twitteru, stavljam kartu za odmor s potpisom "S ljubavlju, djed", s eksplicitnim hashtagovima "blizanci", "sretni rođendan". U komentarima, g. Knowles je napisao:

"Oni su ovdje!".

Pecanje od Instagrama do Mateja Knowlesa

Pecanje od Instagrama do Mateja Knowlesa

Matthew Knowles s Beyonceom

Matthew Knowles s Beyonceom

Nevjernica djeca

Svi su očekivali da će pjevač i rapper biti rođenidjevojke i petogodišnja Blue Ivy imat će dvije sestre. To je istaknuto, ne samo medije, ali i nagovijestio zvijezda obiteljski prijatelj Barack Obama, koji je poznato da su dvije kćeri - Malija i Natasha, curling, koji je prije Beyonce i Dzhey Zi ga nadmašiti po broju djevojaka.

Beyonce s kćerkom Blue Ivy

Beyonce s kćerkom Blue Ivy

U petak u dvorani medicinskog centraLos Angeles, gdje su se pojavila majka i blizanci, pojavila se skupina rođaka, koju je vodio agitiran Solange Knowles s balonima. Zatvoreni izvođači posjetili su nove članove njihove velike obitelji.

Posjetitelji Beyoncea

Posjetitelji Beyoncea

Rođak Beyoncea

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Još kod kuće

Dok su novinari mogli doći, liječnici nisu to učinilioni žurno napisati Beyoncé i djecu. Njihov život i zdravlje nisu ugroženi, ali izvor je rekao da blizanci imaju "manje problema". Pjevačevi jadnici su sigurni da je zbog toga ona i njezin suprug ne žele osobno prijaviti rođenje djeteta.