Kylie Jenner i Travis Scott napravili su identične mini-tetovaže

19-godišnja Kylie Jenner i njezin novi dečko25-godišnji Travis Scott ne komentira njihov odnos, što je iznenađujuće, s obzirom na ljubav PR predstavnika klana Kardashian. Neki dan, ljubavnici bez suvišnih riječi potvrdili su snagu svojih osjećaja stvaranjem parova tetovaža.

Kao izjava o ljubavi

Kylie Jenner i Travis Scott, koji se sastajusamo nekoliko mjeseci, odlučili se posvetiti jedni drugima tetovaže. Golubi su napravili apsolutno identične crteže na svojim tijelima, dijeleći fotografije tetovaža na mreži.

Travis Scott i Kylie Jenner prošli tjedan

Travis Scott i Kylie Jenner prošli tjedan

Waltzed Travis Scott i Kylie Jenner

TV zvijezda stvarnosti domaćin je u Snapchatunjezina slika na desnoj nozi, na gležanjima se pojavio mali leptir, a glazbenik je objavio sličan pucanj, s jedinom razlikom u tome što je leptir punjen na gležanj njegove lijeve noge.

Tattoo Kylie Jenner

Tattoo Kylie Jenner

Travis Scott Tattoo

Travis Scott Tattoo

Ova brojka za tetovaže je izabrana nije slučajno, već je izrađen na temelju popularnih skladbi Scott «leptir», uvjeren ljubitelje reper.

Još jedna tetovaža u čast momka

Ova romantična tetovaža na Jennerovom tijelu, neprvi posvećen dječaku. Kao što je poznato, prije Scotta, susreo se s još jednim tamnim kožnim reperom Taigom već dvije godine. Na djevojčinu gležnju nalazi se prvo slovo njegovog nadimka "t".

Na gležnju, Jenner ima pismo "t"

Na gležnju, Jenner ima pismo "t"

vidi također
  • Vozmutitelnitsy mir Kendall i Kayli Dzhenner objavio provokativnu liniju majica!
  • Fotografije palači Kayli Dzhenner su postali poznati u javnosti
  • Kylie i Kendall Jenner slavio Očev dan s Keytlin Dzhenner

Prema insajdera, činjenica da Kylie nije donijela tetovažu,ne znači da sanja o ponovnom ujedinjenju s bivšim dečkom. On je novinarima zvijezda tattoo umjetnik Rafael Valdez, njegov klijent je u potrazi za zanimljivim sliku koja će iskrojiti sada besmisleno pismu ništa.

Taiga i Kylie Jenner

Taiga i Kylie Jenner