Chris Brown došao je na premijeru filma o sebi sa svojom kćerkom

Tko bi to mogao pomisliti od zlostavljača i ubojiceChris Brown će dobiti takav brižan otac! Međutim, 28-godišnji američki pjevač spreman je otpuhati čestice prašine iz svoje trogodišnje kćeri Royalty. Drugi dan, Brown i njegova mala princeza zajedno su došli na premijeru filma "Chris Brown: Dobrodošli u moj život".

Poseban gost

U utorak je u Los Angelesu održana emisijadokumentarac "Chris Brown: Dobrodošli u moj život". Pozivatelja na premijeri bio protagonist slikarstva popularni glumac i pjevač Kris Braun, koji je bio u pratnji svoje majke Fiona Dzhoy Hokins i kćeri autorskih naknada koju je rijetko uzima na društvenim događajima. Stoga ne čudi da se pozornost javnosti privukao šarmantan djevojčica.

Pjevač Chris Brown

Kris Braun

Chris Brown s mamom i kćerkom

Chris Brown s mamom i kćerkom

Dokumentarna slika "Chris Brown Dobrodošli u moj život"

Dokumentarna slika "Chris Brown: Dobrodošli u moj život"

Ponosni otac odjeven u prsluk i hlače od žadne boje, dodavši sliku s teškim zlatnim lancima, sunčanim naočalama i masivnim satom, zadržao je djevojku iz ruke cijelu večer.

Chris Brown s kćerkom Royalom

Chris Brown s kćerkom Royalom

Shy Baby

Autorska prava u lijepoj bijeloj pahuljastoj haljini u početku bila jeNisam zadovoljan s bljeskalicama fotoaparata i, zabrinutim, nehotice postavljenim za fotografe. Kasnije, malo naučeno, Royalty je otišao u okus onoga što se događa. Obožavatelji kažu da je kći vrlo slična njezinom poznatom ocu i to je njegov mali primjerak.

Chris Brown s kćeri

Chris Brown s kćeri

Chris Brown je došao na premijeru sa svojom kćerkom

vidi također
  • Kris Braun nesvjesno prekršili odluku suda
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?
  • Sud je zabranio osumnjičenom u nasilju Chris Brownu da se približi Carruci Trenu

Podsjetimo, javnost je saznala o postojanjuChris kći, kad je djevojka već devet mjeseci. Mom Royalty nije bila djevojka pjevačica Carruchi Tran, već Brownov dugogodišnji poznati model Nia Guzman. Neplanirani očinstvo nije uznemirio glazbenika i koristio mu se. Chris provodi dosta vremena s djevojkom i pokušava ne prekršiti zakon.

<img