Aleksa Rodrigesa je ucjenjivao bivšom djevojkom

Čini se da su preko odnosa Jennifer Lopez i Alex Rodriguez visjeli crni oblaci! U prošlosti, blizak prijatelj sportaša tvrdi da je Alex varao Jennifer i zahtijevao novac za njegovu šutnju.

Letite u masti

Od romana Jennifer Lopez i AlexaRodriguez, koji traje četiri mjeseca, izgleda kao bajka. Oni se otvoreno priznaju jedni drugima u ljubavi, uspjeli su svoju djecu približiti prijašnjim sindikatima i upoznati njihove rođake. Insiders potvrđuju da je veza parova ozbiljna, a gussi se žure kako bi se oženili golubovi.

Twins Lopez i kći Rodrigueza s roditeljima tijekom vikenda

Twins Lopez i kći Rodrigueza s roditeljima tijekom vikenda

Prekinuti ovu idiličnu slikuBivša ljubavnica Rodrigueza, čije ime ne zvuči, s kojim je bio u vezi u 2014. godini. Bivša djevojka baseball igrača tvrdi da ima osobne poruke od njega koji su intimni, što dovodi u pitanje njegovu lojalnost prema Jay Lawu. To zahtijeva Rodrigueza 600 milijuna dolara za neobjavljivanje podataka koji upućuju na njegovu preljubu.

Žena je bila sigurna da će, radi Jenniferovog mira, Alex učiniti sve, ali tamo je ...

Par Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Uzajamno kretanje

Rodriguez nije podnio na ucjenu i razgovarao o tomeLopez, koji je vjerovao u njegovu nevinost. Prema sportašu, doista je imao kratku vezu s ucjenjivačima. Tri godine napuštena ljubavnica pokušava se osvetiti, ispisujući priče o njemu i traži malu količinu novca sportašu. Nakon što je Alex započeo s Jenniferom, apetit djevojke se povećao i odlučila podići uloge.

Prema izvor blizak Rodriguez, on je, uz podršku Lopez će tužiti klevetnici, optužujući je ucjena, prijetnji i uplitanja u njegov privatni život.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Usput, ranije sportaš nije razlikovao vjernost svome voljenom.