5-godišnja kći Beyoncé izvodila je zabavni ples na školskom koncertu

U pozadini glasina da su već Beyoncé i Jay ZeeOni su postali roditelji blizanaca, skrivajući činjenicu da su rođeni iz tiska, mreža ima lijep video od najstarije kćeri u par 5-godišnjeg Blu Ayvi uz kolege, kao što je mogla, ona izvodi živo ples.

Mama geni

Kći zvijezde R "n" B Beyonce, koja je iz prve ruke poznavala show business s kolijevke, često se pojavila na pozornici sa svojom zvjezdanom majkom, sanjajući o vlastitoj izvedbi. Njeni su snovi ispunjeni ...

Beyonce i Jay Zee sa svojom kćerkom na MTV Video Music Awards 2014

Beyonce i Jay Zee sa svojom kćerkom na MTV Video Music Awards 2014

Jučer, zapadni mediji objavili su snimku nastupa djevojke iz školskog koncerta u kojem se plesala u društvu iste dobi kao moderni ples. Zabilježeno je da je događaj održan u subotu.

Uzimajući primjer voljene majke, Blu Ayvi, odjeven kao i ostale djevojke u balet kostima i Pointe cipele, stoji u centru, slavno mašući rukama i pletenice na glavi snažno kreće u ritmu glazbe.

Plava Ivy tijekom školskog koncerta

Novinari nisu uspjeli pouzdano naučiti,da li je na koncertu bilo trudna Beyonce ili samo Jay Zee podržava kćer. S obzirom da je pjevačica jednostavno obožavala svoju malu princezu, da ne bi došla do nastupa, Beyoncé je mogla spriječiti samo rođenje.

Prisutnost tijekom porođaja

Usput, insajderi su rekli da Beyoncé i Jay Zee, koji su jako zabrinuti da se Blue Ivy možda osjeća nepotrebno kada se blizanci pojavljuju, prihvatili cijelu dvosmislenu odluku.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Roditelji neće zaštititi curuintimna izgled blizanaca u svijetu, a ne smeta da je 5-godišnji dječak je bio s njima u rađaonici. Oni su već kupili Blu Ayvi ekskluzivne medicinske uniforme šivana za bebe marke Givenchy, platiti za nju 1015 dolara.

Beyonce i Jay Zee s Blue Ivy

Beyonce i Jay Zee s Blue Ivy