Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges vikend proveo s djecom

Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges, stavljajući sveposao, prošli vikend proveli zajedno. Tvrtka oni su napravili svoju djecu iz prethodnih brakova. Fotografija s ljubavnikom, kćeri Natasha i Ella i njezini blizanci Max i Emma napravio bazen, pjevačica je podijelila u svom Instagram.

Obitelj vikend

Dok obožavatelji 47-godišnjeg Dzhey Lo raspravljati oozbiljnost njezine romanse s 41-godišnjim Aleksom Rodrigesom, s kojim upoznaje u ožujku ove godine, pjevačica uživa u novi odnos i spremni podijeliti trenutke sreće sa svojim sljedbenicima.

Dakle, u nedjelju u Instagram Lopez pojavilaidilično slika, što je prikazano, njezin dečko, igrač bejzbola, njezin sin i kćer iz veze s pjevačem Markom Entoni, 9-godišnji Max i Emma, ​​i kćeri Rodriguez iz braka s Cynthia Skertis., 12-godišnja Natasha, a 9-godišnja Ella , Naslov glasi:

„Sve sretan vikend!”.

Aleks Rodriges sa kćeri Natasha i Ella i Dzhennifer Lopes sa blizancima

Aleks Rodriges sa kćeri Natasha i Elle i Dzhennifer Lopes s blizancima Emmi i Maxu

Jennifer fotografije koje joj je pokazaoprirodna ljepota bez šminke, grli blizance, Alex i djevojke sjede u vodi, obješen oko vrata svog oca. Sudeći po fotografijama, ne samo dragi savršeno dobiti na međusobno, njihova djeca, čini se, također, uspjeli sprijateljiti.

Još jedan dokaz

Ako je početak odnosa pjevača i sportaša mnogi ne vjeruju u njihove izglede i iskrenosti, vjeruje ovaj roman u PR, ali sad zli jezici primirila.

Aleks Rodriges i Dzhennifer Lopes

Aleks Rodriges i Dzhennifer Lopes

Osvrćući se na svježem snimak para, korisnicima mrežeimajte na umu da djeca Lopez i Rodriguez su vrlo slični. Šest tvrtke izgleda kao obitelj! Jennifer je sasvim moguće preuzeti svoju majku Natasha i Ella i Alex - oca Maxa i Emmu.

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Dodaj unatoč pozivima iz ljubitelje para da bi trebali vjenčati, pjevač i igrač bejzbola ne prisiljava događaja, te su u žurbi s angažmanom.

Rodriguez i Lopez na Met Gala u svibnju

Rodriguez i Lopez na Met Gala u svibnju