Beyonce nastupila u bikiniju prije rođenja

Iz dana u dan, 35-godišnji Beyoncé, koji jeSada je u posljednjem mjesecu trudnoće, predstavit će svog supruga Jay Z s dvoje djece odjednom. Uoči ovog događaja, pjevačica, koja je dragovoljno podijelila s slatkim slatkim trenucima iz njezina života, imala ih je iskrenu.

Beyonce redovito objavljuje svoje fotografije u društvenim mrežama

Beyoncé redovito objavljuje svoje fotografije u društvenim mrežama

Fotografija Beyoncea iz stranke u čast budućih djece u afričkom stilu

Fotografija Beyoncea iz stranke u čast budućih djece u afričkom stilu

Trbuh na konju

Čak i da je jedna noga u dekretu,neponovljivi Beyonce zna privući pozornost medija. Pjevačica, koja nosi blizanke pod njezinim srcem, objavila je fotografiju na Instagramu, što je izazvalo napetost rasprava na mreži.

Na fotografiji Beyonce u svijetloplavom kupaćem kostimu, na čijem se vrhu prozirni kapu baca na ton, drži joj u naručju petogodišnja kći Blue Ivy. Zvjezdica je kratko potpisao fotografiju:

„Mi smo.”

Beyonce s kćerkom Blue Ivy na fotografiji iz Instagrama

Beyonce s kćerkom Blue Ivy na fotografiji iz Instagrama

Plava Ivy sa svojim roditeljima

Plava Ivy sa svojim roditeljima

Dvosmisleni komentari

Nakon razgovora o spektakularnoj slici pjevača, koji je dodaosvijetle pribora, grimizni ruž i dugotrajna valovita kosa, navijači su se sramili budućne majke, koja sutra neće roditi zbog neugodnosti.

Plava Ivy više nije beba i teži oko 20 godinakilograma. Unatoč ljubavi prema svojoj kćeri koja je vidljiva golim okom, Beyonce nije trebala podići i staviti djevojku na trbuh, s obzirom na njezinu zanimljivu poziciju.

Usput, oprez i umirenje su neobični za pjevača, nastupa na Grammyjima ove godine, Beyoncé je odlučila da obavlja rizične akrobacije na stolicu, koja lebdi u zraku.

Beyonce na Grammy-2017

Beyonce na Grammy-2017

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Dodamo, seks djece Beyoncé i Jay Zi nijeali po majci pjevača, njezina će kći i zet imati drugačije bebe. Osim toga, bilo je i informacija da se djeca parova trebaju roditi ovaj tjedan!

Beyonce s Jay Zee

Beyonce s Jay Zee