Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?

Još uvijek na crvenom tepihu Filmskog festivala u CannesuRihanna je bila u središtu pozornosti zbog promjena u njezinoj slici. Svježe fotografije zvijezde, koja je već odletjela iz Cote d'Azur, pokazuju da nije kut kamere ili odjeća koja sve okrivljuje, ali je stvarno rasla masnoća.

Rihanna u Cannesu

Rihanna u Cannesu

Rio u Cannesu

Rihanna na festivalu u Cannesu

Transformacija u svom obliku

Drugi je dan paparazzi zarobio 29-godišnju RihannuNew York. Pjevač, odjeven u košulju u plavim i bijelim prugama s velikim rukavima, ripped svjetlo traperice, čizme Balenciaga, držeći torbu od Diora, žustro hodao ulicom u pratnji tjelohranitelja.

Čak i odani fanovi pjevačice, koji smatraju da izgleda lijepo bez obzira koliko je ona težak, priznala je da je Ri Ri postigao barem desetak kilograma.

Rihanna je osumnjičena za trudnoću

Rihanna je osumnjičena za trudnoću

Rihanna se oporavila

Rihanna izgleda puno bolje

Pitamo se zbog razloga

Slike koje su mediji objavili, kao što biste očekivali,izazvala je val glasina. Postoji nekoliko teorija da objasni nove oblike Rihanna. Jedan od njih - je prestanak pušenja pjevačica, a kao posljedica povećanog apetita. No, najtopliji nagađanja, naravno, je mogućnost trudnoće Barbadian ljepote.

vidi također
  • Drake se pojavio u javnosti s novom ljubavi
  • Kris Braun nesvjesno prekršili odluku suda
  • Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela

Začinjeno pitanje

Pretpostavljajući da je Rihanna uistinupriprema se da postane majka, onda je sasvim logično pitanje oca svog djeteta. Posljednji službeni dečko izvođača bio je i reper Drake, jer uloga pape pretvara se u bivšu djevojku Chris Brown. Ne smijemo isključiti da Ri-Ri posjeduje tajni obožavatelj, čije ime još ne želi javno govoriti.