Uhićen dječak Kylie Jenner Travis Scott

Nakon razbijanja s reperom Taigom, Kylie Jennerumočen u novi odnos s drugim rapperom, Travisom Scottom, a sada izgara iz brige za novog ljubavnika. Američka pjevačica optužena je za poticanje pobune.

poticanje pobuna

Incident koji je doveo do hospitalizacije ljudi,dogodila se u subotu u govoru 25-godišnjeg Travisa Scotta (putovnice Jacquesa Webstera) u Arkansasu. Tijekom emisije, glazbenik je pozvao gledatelje da prevladaju sigurnosne kordone i dođu na pozornicu.

Travis Scott tijekom svog koncerta u Rogers, Arkansas

Travis Scott tijekom svog koncerta u Rogers, Arkansas

Neki obožavatelji pjevačice požurili su mu,kucanje stražara, što je rezultiralo s ograničenom sigurnošću i sami su bili povrijeđeni u stražnjici. Ozlijeđeni su dobili medicinsku pomoć, a policija, čekajući vođu pobune da završi koncert, uhitila ga je čim se pojavio iza kulisa.

Scott je pozvao ljude da žure na pozornicu

</ P>

Scott je pozvao ljude da žure na pozornicu

Scott je optužen za poticanje na nemire i prijetnju zdravlju i sigurnosti malodobnika. Nakon što ga je šerif ispitivao, pušten je na slobodu.

Traevis Scott je uhićen zbog poticanja nemira

Travis Scott je uhićen zbog poticanja nemira

Valja napomenuti da je nedavno sandal umjetnikupitao je svoje fanove da skoče s trećeg kata na njegov koncert u New Yorku. Ako Travis nastavi u istom duhu, uskoro će postati persona non grata na glazbenim platformama.

vidi također
  • Vozmutitelnitsy mir Kendall i Kayli Dzhenner objavio provokativnu liniju majica!
  • Fotografije palači Kayli Dzhenner su postali poznati u javnosti
  • Kylie i Kendall Jenner slavio Očev dan s Keytlin Dzhenner

Nedostaje bivša

Prema insideru, Kylie Jenner još uvijek ne može zaboraviti svog prethodnog dečka Taige, s kojom se razvela prije dva mjeseca i upoznaje Scott kako bi postala ljubomorna.

Kylie Jenner i Travis Scott

Kylie Jenner i Travis Scott

19-godišnja Kylie Jenner

19-godišnja Kylie Jenner

Zvijezda stvarnosti zvijezda kroz zajedničke poznanike saznat ćeo svakom koraku bivšeg muškarca i plače kad nauči o strastima ljubavi i slobodnog glazbenika. Kylie ne žuri izbaciti Taiginu fotografiju, nadajući se ponovnom susretu s njim.

Rapper Taiga

Rapper Taiga