Beyonce želi iznajmiti palaču bliže klinici, gdje će se održati rođenje

Poznata 35-godišnja pjevačica Beyoncevrlo brzo postaje majka po drugi put. Iz dana u dan pjevač mora roditi blizanke, a ta činjenica jako zabrinjava. Za blizanci su rođeni u klinici, koja je odabrana za rođenje Beyonce, pjevačica želi iznajmiti kuću, što je od nje samo zbog toga što bi djelovanje vozača na cestama Los Angeles je dobra prilika da radni slavne osobe mogu ići u zastoj u prometu.

Beyoncé

Beyoncé

Jay Zi aktivno traži ženu svoje kuće

Da bi se buduća majka osjećalašto je mirnije moguće, Beyonceovi rođaci idu u velikoj mjeri. Nakon što je pjevačica izrazila mišljenje da se želi premjestiti prije porođaja bliže klinici, gdje će se djeca roditi, njezin suprug Jay Z počeo je tražiti prikladno stanovanje. Kao što je rekao blizak prijatelj izvođača, ovo pitanje ostaje otvoreno, međutim nekoliko kuća već je pregledano. Evo riječi koje se mogu naći u intervjuu izdanom od strane inozemne publikacije:

"Beyonce je davno donijela odluku koja će bitiroditi se u klinici Cedars. Bolnica je daleko od kuće gdje pjevač sada živi sa suprugom i kćerkom. Nakon što su liječnici rekli da će se isporuka odvijati uz pomoć carskog dijela i možda je potrebna rana hospitalizacija, Beyonce je vrlo zabrinuta za isporuku. Kako bi se zaštitila od bilo koje više sile i nevolja, pjevačica se odlučila privremeno preseliti u iznajmljenu kuću. Sada Jay Z razmatra mogućnosti koje će zadovoljiti potrebe ne samo svoje supruge, već i novorođenčad. Osim toga, poznato je da ne samo do rođenja Beyonce će živjeti u ovoj kući, a nakon njih u roku od mjesec dana. Prema riječima liječnika klinike Cedars, poznate osobe s novorođenčadi bit će vrlo korisne da budu stalno pod nadzorom liječnika, barem prvog mjeseca. "

Beyonce želi preseliti u novu kuću

Beyoncé i njezin suprug Jay Zee

Beyoncé i njezin suprug Jay Zee

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Beyonce jasno ispunjava recepte liječnika

Nedavno mi je Mama Beyoncé rekla da,da joj je kći odbila putovati u Met Gala-2017 jer joj je zabranjeno letjeti od strane liječnika zbog trudnoće. I danas je djevojka izvođača rekla da Beyonce slijedi savjete liječnika ne samo u pogledu letova, već i na svim drugim područjima. Tako je, na primjer, postalo poznato da buduća majka pokušava piti manje vode, jer je sklona oteklima. Osim toga, na preporuku liječnika, izvođač ima posebne lijekove koji bi uklonili višak tekućine iz tijela. Osim prehrane, Beyoncé neumorno prati njezino fizičko oblikovanje jer prvo zna kako je teško dobiti oblik nakon rođenja. Izvođač se aktivno bavi yogom, iako je sada teško to učiniti. Ipak, ona se nada da će takav način života pozitivno utjecati na njenu i njezinu djecu.

Beyonce je trudna yoga