Prve fotografije Kayli Dzhenner i njezin novi dečko Travis Scott

19-godišnja Kylie Jenner trebala je mjesec danarepera Taiga i "twist novu romantiku". Izabrani predstavnik obitelji Kardashian postao je drugi reper 24-godišnji Travis Scott.

Prave glasine

Prije tjedan dana tračevi su počeli razgovarati o Kyliejevom romanuJenner s glazbenikom Travisom Scottom, koji je mladi ljudi zajedno vješali na glazbenom festivalu Coachella. Istodobno su se navodno ponašali kao par, a ne prijatelji.

Kylie i Travis držali su ruke, zagrlile isu vidjeli za ljubljenje. Istodobno, nisu imali nikakvih činjenica koje potvrđuju roman mlađe sestre Kim Kardashian i crni hip-hop izvođač. Dok su paparazzi pokušali snimiti vruće snimke, ljubavnici su nestali sa svojih leća.

Sportske aktivnosti

Sada je situacija jasna, mediji imajuzajedničke slike golubica. U utorak, Scott i Jenner izašli su na određeni datum, posjetili košarkašku utakmicu u Houstonu, promatrajući zavoje u četvrtfinalu NBA reprodukcije u zapadnoj konferenciji.

Kylie je sjedila sa svojim dečkom u prvom redu, u vrećoj majici s bojom od opeke i kopiranim trapericama.

Kylie Jenner i Travis Scott

Kylie Jenner i Travis Scott

Fotografija Kylie Jenner i njenog novog dečka Travisa Scotta

Kylie Jenner i rapper Travis Scott

Nakon pojave fotografija parova na mreži, fotografije s Coachellom su se pojavile.

Scott i Jenner na festivalu Coachella

Scott i Jenner na festivalu Coachella

Scott i Kylie Jenner na Coachella festivalu

vidi također
  • Vozmutitelnitsy mir Kendall i Kayli Dzhenner objavio provokativnu liniju majica!
  • Fotografije palači Kayli Dzhenner su postali poznati u javnosti
  • Kylie i Kendall Jenner slavio Očev dan s Keytlin Dzhenner

Ljubavni trokut

Kao što je Travisov prijatelj rekao novinarima, reper je dugopoput nje, Kylie. Njegova simpatija za djevojku traje nekoliko godina, a svake godine postaje sve jača. Glazbenik nije bio neaktivan, već je pokušao privući pažnju neprolazne ljepote, ali su svi njegovi pokušaji bili uzaludni jer je Jennerovo srce zauzelo Taiga. Učenje da je nakon još jednog skandala, Kylie i njezin dečko pobjegli, Travis je učinio sve što je moguće kako bi je napravila djevojkom i on je to učinio.

Kylie Jenner i reper Taiga

Kylie Jenner i reper Taiga