Beyonce i Jay Z kupili su kuću s nepropusnim prozorima za 120 milijuna dolara

Beyonce i Jay Zee uoči rođenjaBlizanci, koji bi se trebali pojaviti na svijetu u lipnju, htjeli su se preseliti u prostraniji stan. Par su spremni platiti 120 milijuna dolara za ljetnikovac koji ih privlači.

Stambeni problem

Beyonce i Jay Z, koji sada žive u New Yorku i već su postavili prostor za svoju budućnost, nakon rođenja djece planiraju se preseliti u Los Angeles.

Beyoncé i Jay Zee

Beyoncé i Jay Zee

Par je nekoliko mjeseci proveo u potrazi za kućomJa bi ih volio. Ako pjevačica je najviše zabrinut dom dizajn, reper na prvom mjestu stavili sigurnost svoj novi dom. Prodaja zatvorena su pronašli svoj san vila koja se nalazi na vrhu brda u Bel Air u Los Angelesu susjedstvu ekskluzivnog. Par je već potpisao potrebne papire za kupnju kuće.

Beyonce i Jay Z kupili su nekretninu za 120 milijuna dolara

Beyonce i Jay Z kupili su nekretninu za 120 milijuna dolara

Nakon saznanja da je kuća želi kupiti popularniObitelj zvijezde, vlasnik imovine im je popust od 15 milijuna dolara. Uz njen račun za luksuznu kuću, koju je dizajnirao poznati arhitekt Paul McLean, Beyonce i Jay Z će dati 120 milijuna.

Za što takav iznos?

Glavna kuća ima površinu od 2.877 četvornih metaraIma osam spavaćih soba, jedanaest kupaonica, sauna, parna soba, studio za snimanje, garaža za petnaest automobila, četiri bazena, odvojena krilo za službenike. Valja napomenuti da su svi prozori dvostrukih stakala u rezidenciji nepropusni.

Beyonce i Dzhey Zi kupio kuću za 120 milijuna $

Beyonce i Jay Zi borave za 120 milijuna dolara

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

U kuću se nalazi 8094 četvornih metara zemljišta saZapanjujući pogledi. Najstarija kći Blue Ivy parova i blizanci imat će dosta prostora za igre. Usput, Beyonce i Jay Z već su se brinuli za Blue Ivy za pristojnu školu u blizini kuće.

Beyonce i Jay Zee s kćerkom Blue Ivy

Beyonce i Jay Zee s kćerkom Blue Ivy

Beyonce s Blue Ivy

Plava Ivy