Ronda Rosie se oženio Travisom Brownom

Najpopularnija ženska judoka na svijetu30-godišnji Rhonda Rose, koji je sada ne samo sportaš, ali i glumica ide na oltar s dečkom 34-godišnji mješoviti borilačke umjetnik Travis Browne, izvijestila stranih medija.

Ponuda ruke i srca

Par sportaša Ronda Rosie i Travis Brown nakon dvogodišnje romance odlučili su se vjenčati. Rečeno mu je o vrlo sretnoj težini.

Brown je tijekom svojega pozivao svoje voljene u brakuromantičan odmor na Novom Zelandu, prije izleta, priprema prsten s jakim dijamantom. Prema Travisu, dugo se nije usudio ispovijedati, pisajući svečani govor, ali kad je vidio spektakularan krajolik kraj slapova, shvatio je da je to mjesto. Na jednom koljenu, mladoženja je pitao Rhondu da postane njegova supruga i majka svoje djece.

Travis Brown

Travis Brown

Rosie je potvrdila da je ona nevjesta,rekavši da neće pobijediti s trijumfom. U svojim snovima, mirnom, obiteljskom vjenčanju bez nepotrebnih ukrasa, nakon čega će jednostavno otići u restoran kako bi proslavila događaj sa svojim bliskim ljudima.

Ronda Rosie

Ronda Rosie

Slatki par

Drugi dan, Rosie i Brown, koji su letjeli kući,pogodio paparazzi leću. Golube su sjajne sreće. Rodna, odjevena u leteću dugu haljinu s poloţajnim toĉkama s visokim rezovima na stranama u cipelama na ţilotama, bila je vrlo ţenstvena.

Ponosno je pokazala prsten od platine i dijamanata koji su blistali na lijevoj ruci.

Ronda Rosey i Travis Brown

Ronda Rosey i Travis Brown

Ronda Rosie

vidi također
  • Radnim danima bogatih i poznatih modela na Instagramu
  • Ben Affleck priznao je da je završio liječenje ovisnosti o alkoholu
  • Koliko je star Arnold Schwarzenegger?

Dodaj, nakon posljednja dva poraza u prstenubivši prvak UFC-a i brončani medalist na Olimpijskim igrama u Pekingu u judou odmorio je svoju sportsku karijeru i postao aktivniji u glumi. Publika je to vidjela na slikama "The Expendables 3", "Fast and Furious 7", seriju "The Blind Spot".

Ronda u kaznenoj drami NBC kanala "The Blind Spot"

Ronda u kaznenoj drami NBC kanala "The Blind Spot"

Ronda s pojasom UFC prvenstva

Ronda s pojasom UFC prvenstva