Dzhey Lo je otišao na spoj s Aleksom Rodrigesom u provokativnom haljinom

Jennifer Lopez još jednom je impresionirala publiku i nije ostavila ravnodušnim Alexu Rodriguezu, odjevenu u nevjerojatnu transparentnu odjeću za večeru. Procjenjujemo?

Učinkovito izlaz

47-godišnja Jennifer Lopez izgleda nevjerojatno za svoje doba, a nova ljubav u osobi Alex Rodriguez potiče je da postane ljepši svaki dan.

U petak paparazzi, koji slijede na petepar, zarobio je pjevača i baseball igrača u Miamiju u popularnom restoranu Casa Tua. Jay Law došao je na datum potpuno naoružan, nosio je tekuću odjevenu u kaki boje podu s visokim vratom i dugim rukavima. Stil njezine zatvorene odjeće bio je vrlo skroman, ali najvažniji je bio materijal iz kojeg je izrađen.

Haljina od prozirnog sifona nije se sakrilačari glumice - vitke noge i zaobljene grudi u satenskom bijelom grudnjaku, a široki remen istaknuo je struk. Provokativna slika završila su zlatnim sandalama na visokoj platformi, masivnim prstenima naušnica i malom torbicom na lancu. Lopez je skupio kosu u kantu i stavila na usne sjajni crveni ruž.

Jennifer Lopez impresionirala je podebljanom haljinom

Jennifer Lopez impresionirala je podebljanom haljinom

Jennifer Lopez u prozirnoj haljini

Bez sreće

Alex, koji je nosio čvrsto, dandy morsko plavo odijelo, s divljenjem pogledao prema njezinu prijatelju i nije mogla skinuti oči s nje. Golubovi su držali ruke i izgledali zadovoljni i opušteni.

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez otišli su na datum

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez otišli su na datum

Jennifer i Alex u elitnom restoranu Casa Tua

Jennifer i Alex u elitnom restoranu Casa Tua

Lopez je dokazao da je to u redu

Jennifer Lopez u prozirnoj haljini

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Čini se da su odnosi koji se razvijajubrzo, ozbiljno i dugo, tako da zavidni ljudi ne pišu tamo. Slavne su već pogledale jedna drugu i usmjerene su na zajedničku budućnost, uvjeravaju se insajderi.