Kći Dzhey Lo i Aleksa Rodrigesa izgledaju kao sestre

Jennifer Lopez podijelila je s pretplatnicimaFotografija, na kojoj su dvije djevojke utisnute, tako su slične da mogu biti sestre. Bile su njezina 9-godišnja kći Emma i 12-godišnja kći Alex Rodriguez Natasha.

U koracima od sedam milja

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, kojisastali su se mjesec i pol, odlučili su postaviti rekord u razvoju odnosa. Pjevač i baseball igrač zajedno provode besplatne minute i aktivno se upoznaju. Neki dan, ljubavnici su uveli svoje kćeri, koji su se jako dobro snašli.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Jennifer je upoznala Alex s majkom

Jennifer je upoznala Alex s majkom

Poput dvije kapi vode

Na računu Lopez Instagram se pojavio svježimfotografija dvije djevojke koje su izgledale vrlo slične. Ako, s identifikacijom najmlađe djevojke, pjevačevi obožavatelji nisu imali ikakvih problema - ona je bila njezina kći Emma, ​​a onda se morala složiti s najstarijima.

Kćeri Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Kćeri Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

U početku su svi mislili da je to neka vrstarođak obitelji zvijezda Lopeza, jer su djevojke na slici slične sličnoj djeci istih roditelja (uz laganu korekciju dobi). Obožavatelji Jay Lawa bili su šokirani saznati da je druga djevojka koja je držala Emmu na leđima bila kći Jennifer Alex Rodriguezovog dečka, Nataše, kojeg je njegov bivši suprug Cynthia Skertis rodio.

Lopez s blizancima Emma i Max

Lopez s blizancima Emma i Max

Alex Rodriguez s kćerkama Natasha i Ella

Alex Rodriguez s kćerkama Natasha i Ella

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Dodajte, prošli tjedan proširena obiteljU sastavu Jay Lawa Alex Rodriguez i njihova djeca Emma, ​​Max, Natasha i Ella održavane u Dominikanskoj Republici, ovdje su zajedno zabavljali slavljenje Uskrsa. Prijateljsku je tvrtku posjetio bivši suprug Jennifer i otac njezinih blizanaca Mark Anthony, koji je dobro upoznao Alexa.

Ljubitelji u Dominikanskoj Republici

Ljubitelji u Dominikanskoj Republici