Dzhennifer Lopes uveo Aleksa Rodrigesa majci

Bez obzira na ono što su iznutra kažu, JenniferLopez gradi dalekosežne planove za svog novog dečka Alexa Rodrigueza. Glumica je napravila vrlo značajan korak za sebe, nakon što je predstavila bejzbolske igrače svojoj majci Guadalupe Rodriguez.

Šetnja trojkama

Suprotno razgovoru koji je Jennifer LopezČesto se svađa sa svojim novim dečkom Alexom Rodriguezom, ljubavnici i dalje se susreću. Prošle nedjelje paparazzi su uhvatili slatki par na ulicama New Yorka. Galebske tvrtke bile su majke pjevačice Guadalupe, koje je, s druge strane, isto ime kao i njezin potencijalni zet - Rodriguez.

Jennifer i Alex drže ruke i izgledaju zadovoljne i sretne. Osmijeh nije ostavio svoja lica, bez riječi je bilo razumljivo da uživaju u razdoblju njihovog odnosa.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Ljubavnici Alex Rodriguez i Jennifer Lopez

Sladak par Alex Rodriguez i Jennifer Lopez

Mama odobrava

Sudeći po prijateljskoj atmosferi koja je vidljiva uFotografija, kći kćeri se svidjela gospođi Rodriguez. U adolescentskom razdoblju, Jay Lo je često sukobljavao sa svojom majkom, koji je želio da njezina plesačica-kćer postane ozbiljno obrazovanje. Sada su svi sukobi iza, Guadalupe je ponosan na svoju talentiranu djevojku i, kao i svaka majka, želi dijete sreću.

Guadalupe Rodriguez, Alex Rodriguez i Jennifer Lopez u New Yorku

Guadalupe Rodriguez, Alex Rodriguez i Jennifer Lopez u New Yorku

Guadalupe Rodriguez i ljubavnici Alex Rodriguez i Jennifer Lopez

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez i njezina mama

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Iskreno i otvoreno

Jennifer dugo zna Alexa, takobojati da će slomiti njeno srce, rekao je prijatelj pjevačice. Znala je da on nije bio uzoran obiteljski čovjek, nevjeran svojoj ženi, ali vjeruje da je pod silom ukrotiti neizlječivu ljubavnik, koji je bio u krevetu Keyt Hadson, Madonna, Cameron Diaz, a ne samo dodati na popis pobjeda dragih sportaša.