Talijanski strast: Dzhey Evo i Aleks Rodriges često svađati

Za mnoge, odnos između Jennifer Lopez i njezin novidečko Alex Rodriguez, koji se tako brzo razvija, izgleda idealno, no informacije o bližnjima, a što je najvažnije, svježe fotografije uvrijeđenih zvijezda pokazuju suprotno.

Mirna tišina

Večer prošle subote, 47-godišnji Jay Lo i41-godišnji Alex Rodriguez proveo je u talijanskom restoranu Madeo u West Hollywoodu. Paparazzi nije mogao dobiti golubove u ustanovi, ali je uhvatio kako napuštaju restoran. Sjedeći u Rolls-Royceu, napuhani ljubavnici ne razgovaraju i gledaju u različitim smjerovima kako bi ograničili emocije i ne nastavili sukob koji je započeo na večeri.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Jay Lo

Jay Lo

Alex Rodriguez

Alex Rodriguez

Baseball igrač Alex Rodriguez

Olujni temperament i ljubomora

Kao što je to rekao, igrač bejzbola i pjevačicaposvađali sjedi za stolom, raspravljaju o suradnji Dzhey Lo sa svojim bivšim suprugom Markom Entoni, koji je, usput rečeno, sada nije besplatno i potpuno uronjen u svojoj romansi s modelom Mariana Downing, Godea njegova kći. Lopez, koji je snimio novi album na španjolskom, želi pjevati jednu od pjesama s bivšim suprugom nije volio Rodriguez.

48-godišnji Mark Anthony sa 21-godišnjim modelom Marianne Downing

48-godišnji Mark Anthony sa 21-godišnjim modelom Marianne Downing

Alex, koji ima ugled Lovelace, jednostavnone vjeruje u prijateljstvo između muškarca i žene. Siguran je da Anthony još uvijek nije ravnodušan prema bivšoj ženi koja je rodila dvoje svoje djece i podsjeća na strastveni poljubac Marka i Jennifera na pozornici.

Jennifer Lopez i Mark Anthony

Jennifer Lopez i Mark Anthony

Latinski Amerikanac Lopez, koji je vrlo temperamentan i neovisan, ne namjerava opravdati sebe prije Rodrigueza, a još više u povodu njegove paranoje.

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Dodat ćemo, o romanu poznatih osoba koje su počele razgovarati ranije ovog mjeseca. Jennifer Lopez i Alex Rodriguez izgledali su vrlo sretni i iskoristili su svaku priliku da ostanu zajedno. Hoće li oluja proći?