Dzhennifer Lopes sastaje s bejzbol zvijezda Aleksom Rodrigesom

Jennifer Lopez odlučila je ne gubiti vrijeme(Naposljetku, već je daleko od 18 godina), a nakon raspada s Drakeom, koja se dogodila prošlog mjeseca, upadala je romantiku s bejzbolom Alexanderom Rodriguezom, koja traje dva tjedna.

Pokušajte sreću

Zapadni mediji izvještavaju o novom hobiju za 47-godišnjakaJennifer Lopez - 41-godišnji igrač "New York Yankeesa" Alexandra Rodriguez, koji je nedavno razbio s Anna Vojitsky, bivšom suprugom osnivača Googlea Sergejom Brinom.

Dzhennifer Lopes

Dzhennifer Lopes

Alexander Rodriguez

Alexander Rodriguez

Insiders kažu da su ga prošli tjedan nekoliko puta vidjeli zajedno u Los Angelesu, a također iu Las Vegasu iza scene tijekom izvedbe Lopeza u Planet Hollywoodu.

Najavljeno je lovanje prvih zajedničkih fotografija golubova. Nema sumnje da će paparazzi uskoro dati fotografske dokaze o bliskim odnosima između Jennifera i Alexa, tvrde oni.

Mnogo je zajedničko

Lopez i Rodriguez dugo su poznati, glumica više putaBio je u utakmicama, u kojima je sudjelovao sportaš, koji ima latino korijene. Mogu razgovarati o djeci, jer Alex, kao i Jen, ima dvoje djece - 12-godišnje Nataste, 8-godišnje Elle iz Cynthia Scurtis.

Mark Anthony, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez

Mark Anthony, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (na slici 2005. godine)

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (na slici 2005. godine)

Lady saint

Jedino što brine obožavatelje Jay Lo,koji je saznao o vijestima, ogroman je popis žena čije su srce poražavale Rodriguez. Među bivšim strastima lijepa se pojavljuju Kate Heidson, Madonna, Cameron Diaz. Kao odgovor, drugi korisnici mreže kažu kako Lopez nije dar. Njezini računi uključuju romane s Chris Judd, Ohany Noah, Mark Anthony, Casper Smart.

Lopez i Drake

Lopez i Drake

Rodriguez s Anna Vojitski

Rodriguez s Anna Vojitski