Sud je zabranio osumnjičenom u nasilju Chris Brownu da se približi Carruci Trenu

27-godišnji američki pjevač Chris Brownponašanje dovodi do bez presedana straha od žena. Svi njegovi problemi sa ženskim spolom odlučuje uz pomoć kulaka, za koje dobiva, zavidnu pravilnost, iza rešetaka. Jedan od ovih dana održan je i drugi slučaj u slučaju Brown i njegovog bivšeg voljenog modela Carruci Tren.

Chris Brown i Carruche Tren

Chris Brown i Carruche Tren

Gurnuo me s stubišta!

Po prvi put se Chris i Carruche susreću,tisak je postao poznat u 2012. Njihov odnos nije bio dug, a za samo nekoliko mjeseci pjevač je sve više i više čeo u društvu s Rihannom, s kojim je odlučio nastaviti vezu. Do kraja godine, novine su bile pune zamagljenih slika modela čije je lice bilo prekriveno modricama. Ispada da je došlo do svađe između bivših ljubavnika, a Chris je riješio problem bacanjem djevojke. Tren, bez ikakve duge muke, uputio ga je na tužbu, koja i dalje traje do danas. Logično, odnos između bivših ljubavnika trebao bi stati, ali ne i ovdje.

Odnosi između bivših ljubavnika traju do danas

Chris Brown i Carruche Tren se ponekad pojavljuju zajedno na događajima

Prije nekoliko tjedana Carruche je podnio prijavusud s zahtjevom za dodavanje dodatnih materijala na slučaj. Djevojka je rekla da je Brown zlostavljao. Evo što možete pronaći u dokumentu:

"Počeli smo komunicirati s njim, ali onda je ondošlo je do napada agresije. Chris mi je nekoliko puta pogodio u trbuhu i prsima, a onda me počeo vikati. Zatim je započela puna noćna mora. Gurnuo me s stubišta! Onda je pozvao negdje i počeo raspravljati o tome da me želi ubiti. Oslobodio se od Krista i moje obitelji. Prijetio je mojem bratu i majci. Sve je završilo činjenicom da je počeo uzimati koktele sa stola i bacili ih na nas. "

Tren je rekao da je Chris ponovno pobjegao

Tren je rekao da je Chris ponovno pobjegao

Nakon što je primjena žrtve bilasmatra, sud je osudio: Brown ne može pristupiti Trenu bliže od 90 metara. Osim toga, pjevač mora dobrovoljno predati sve vatreno oružje koje posjeduje do danas.

Chris se ne može približiti Trenu

vidi također
  • Kris Braun nesvjesno prekršili odluku suda
  • Chris Brown došao je na premijeru filma o sebi sa svojom kćerkom
  • Svatko govori o obliku Rihanna: oporavila i položaj?

Chris nije prvi put da je žena bila pretučena

O činjenici da je Brown daleko od anđela postao je poznatNakon što je pogodio slavni pjevač Rihanna. Incident se dogodio 2009. godine, a završio je brojnim hematomima na licu pjevača i slomljenim nosom. Medicinski pregled pokazao je da je Chris mentalno bolesna i da ga je poslao na liječenje. Međutim, prema najnovijim podacima, rehabilitacija glazbenika još nije dala pozitivnu dinamiku.

Chris Brown i Rihanna

Chris Brown i Rihanna