Insider je otkrio nove detalje Beyonceove trudnoće

Prije otprilike mjesec dana Internet je eksplodiraosenzacionalne vijesti - Beyonce je trudna po drugi put! Svakodnevnim detaljima o zanimljivom položaju pop zvijezde postaje sve više i više. Drugi je dan bio u mogućnosti saznati da pjevačica planira roditi svoje blizance kod kuće, a danas je obiteljski prijatelj pričao o iskustvima buduće majke.

Beyoncé

Beyoncé

Beyoncé ne pokušava jesti mnogo slatko

Kao i svaka trudnica, pjevačica se promijenilanjihove prehrambene navike. Beyonce je kao slatko i slano, ali s obzirom na činjenicu da je sklona da se težine i edema, pjevačica se stalno bori sa svojom željom. Ona je čak i počeo da posjetite nutricionista koji je razvio jelovnik s ukusnim i zdravim jelima. Evo što je izjavio inspektor:

"Sada se Beyonce mijenja puno u životu,ali najviše od svega to utječe na metabolizam. Ona želi jesti puno, ukusna i kalorija. Istovremeno Beyonce uvelike boji da bi dobili bolje, jer to nije tako aktivno sudjelovali u teretanu. Sada joj je omiljena aktivnost - samo leži na kauču i slušati različitu glazbu. Osim toga, izvođač umori. To je zastrašujuće, ali ona shvaća da sve te promjene. - privremeni fenomen "

U životu, Beyoncet se sada mijenja puno

Beyonce se jako plaši da će bolje

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda

Obitelj snažno podupire Beyoncé

Ne postoji osoba u obitelji poznatog pjevača koji jene bi bio sretan zbog zanimljivog položaja zvijezde. Istina je najviše oduševljen činjenicom da će uskoro biti rođen još dva nova čovjek Blyu Ayvi, 5-godišnja kći Beyonce i Dzhey Zi. Insider je komentirao djevojčino ponašanje:

"Blyu je vrlo sretan jer će uskoro bitistarija sestra. Čeka ovo. Djevojka stalno zagrlja majka, miluje joj trbuh, razgovara s budućim bebama i brine se o Beyoncéu. Nedavno mi je pjevač rekao da je djevojka čak i nekako predložila da u jutarnjim satima popije čaj i tost kako bi olakšala trudnoću. "

Beyoncé i Blue Ivy

Beyoncé i Blue Ivy

Osim Bluea, nevjerojatno je zadovoljna ovim vijestima i Beyonceovim suprugom, a insider je potvrdio ove informacije:

"Kad je Jay Z otkrio što će uskoro postatiotac, inspiriran je tim vijestima. Uz ove vijesti, odnosi između slavnih osoba dramatično su se poboljšali. Ova djeca su dar odozgo, koji je pomogao očuvati brak i donijeti novi krug ljubavi u sindikat. Sada u svom braku prevladavaju sklad i razumijevanje. Supružnici čekaju rođenje blizanaca. "

Jay Zee i Beyonce

Jay Zee i Beyonce